::
25 Nisan 2024 Perşembe

:

:

:
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Vahap Seçer,

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Vahap Seçer, rakip partilerin itirazları nedeniyle henüz mazbatasını alamadığını belirterek, “İtiraz ediyorlar. Sandıklar açılıyor. Biz kârlı çıkıyoruz. İstanbul'da olduğu gibi birkaç sandık açmışlar birkaç oy daha gelmiş bize. Bir endişeniz olmasın. Mazbatamızı alacağız. Önemli değil, geç olsun, temiz olsun” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Vahap Seçer,
Haber Giriş:
04 Nisan 2019 Perşembe 13:37

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Seçer,  rakip partilerin itirazları nedeniyle henüz mazbatasını alamadığını belirterek, “İtiraz ediyorlar. Sandıklar açılıyor. Biz kârlı çıkıyoruz. İstanbul’da olduğu gibi birkaç sandık açmışlar birkaç oy daha gelmiş bize.  Bir endişeniz olmasın.  Mazbatamızı alacağız. Önemli değil, geç olsun, temiz olsun” dedi.

Seçer,  Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in görevi devralması nedeniyle Yenişehir Belediyesi önünde düzenlenen devir teslim törenine katıldı.Törende ilk olarak Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit söz aldı. Yenişehir halkına teşekkür eden Özyiğit, şeffaf, hoşgörülü, adaletli ve hesap verebilir bir belediye anlayışıyla çalışacaklarını söyledi.

 

Törende söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, “Her şey daha güzel olacak. İstanbul’dan başladık. İnanırsanız, samimiyetle isteyip çalışırsanız aşamayacağınız engeller yok. Büyükşehir zorlu bir yarıştı. Her iki kişiden birinin oyunu alacağız diyorduk. İnsanlar şöyle bir bakıyordu. Allah’a şükür her iki kişiden birinin desteğini aldık. Bu bir mesajdır” dedi.

Seçim sonuçlarının netleşmesinin hemen ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini aradığını ve “Hemen çalışmalara başlayın” dediğini aktaran Vahap Seçer, “İnsanlara hayal kırıklığı yaşatmayacağız. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama enerjimizi projelerin hayata geçirilmesine harcayacağız. Yenişehir Belediyesi’ni mevcut CHP’li başkandan devralıyoruz. Taze kan, daha iyi işler yapacağına inandığımız Abdullah Özyiğit Yenişehir Belediye Başkanı oldu. Kendi vizyonuyla yeni Yenişehir’i yaratacak. Vizyon önemli. Sıradaşı işler yapacak bir arkadaşımız olacağına inanıyorum. İlçe belediye başkanlarının halkına verdiği söz benim sözümdür. Onun halkına mahcup olması benim mahcubiyetimdir. Uyum içinde çalışmak zorundayız. CHP ahlakına, demokrasiye ve Türk milletine yakışan budur” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, başkanlık mazbatasının verilmesinin gecikmesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

 

“Büyükşehir’in mazbatasını henüz alamadık. İtiraz ediyorlar. Sandıklar açılıyor. Biz kârlı çıkıyoruz. İstanbul’da olduğu gibi birkaç sandık açmışlar birkaç oy daha gelmiş bize. Artıyor yani. Bir endişeniz olmasın. Önemli değil, geç olsun, temiz olsun. Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önüne hepinizi bekliyoruz. Kimseye randevu vermeyin bu tarihi günü kaçırmayın.”(HABER MERKEZİ)

 

 

 


 

Paylaş:  Facebook Twitter Google
DARISI ''HALK DÜRÜME''
GÜNCEL

22 Nisan 2024 Pazartesi 10:06

DARISI ''HALK DÜRÜME''

10:06
DR. LEVENT UYSAL'DAN 23 NİSAN MESAJI
GÜNCEL

22 Nisan 2024 Pazartesi 09:16

DR. LEVENT UYSAL'DAN 23 NİSAN MESAJI

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle mesaj yayımladı
09:16
TARSUS'TA MUZ YÜKLÜ TIRDA YANGIN
GÜNCEL

15 Nisan 2024 Pazartesi 14:03

TARSUS'TA MUZ YÜKLÜ TIRDA YANGIN

14:03
SADIK GÜNGÖR BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
GÜNCEL

15 Nisan 2024 Pazartesi 14:01

SADIK GÜNGÖR BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

14:01