SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mersedes Kadir'in Tedavisi Sürüyor

0
Güncellendi - 2020-01-17 06:51:53
Mersedes Kadir'in Tedavisi Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

KOAH hastalığı bulunan ve solunum güçlüğü çektiği için geçtiğimiz günlerde yeniden hastanelik olan 'Mersedes Kadir'in tedavisinin, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürdüğü bildirildi.

Asıl adı Fatih Kaydı olan 35 yaşındaki 'Mersedes Kadir', 2018 yılı Kasım ayında kendisini hastanelik eden rahatsızlıklarının yeniden ortaya çıkması sonucu bir hafta önce  Özel Gözde Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Tedavisinde ilerlemeler kaydedildiği belirtilen Mersedes Kadir'in, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildiği, burada Göğüs Hastalıkları Servisi'nde tedavisinin sürdüğü, kendisiyle yakından ilgilenen, evinin bulunduğu Tecde Mahallesi'nin muhtarı Ali Yiğit tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu.

Muhtar Yiğit, sosyal medya hesabından "Mersedes Kadirimiz yoğun bakımdan çıkarak yeni devlet hastanesi göğüs hastalıkları servisine yatırıldı sağlık durumu iyiye gidiyor Allah'a şükür" paylaşımını yaptı.

Tecde Mahallesi Muhtarı Yiğit,  Mersedes Kadir'in Kasım 2018'deki rahatsızlığının tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra sosyal medya hesabından, “Mersedes Kadir’i herkes seviyor. Kimse incitmek istemiyor. Ancak çok önemli bir husus var, Mersedes Kadir’i seven esnaf ve vatandaşlar başta alkol olmak üzere sigara vermesinler. Zamanında müdahale edilmeseydi, çok kötü bir sonuçla karşılaşabilirdik. Mersedes Kadir’i sevenler gerçekten seviyorlarsa alkol vermesinler, verenleri uyarsınlar. Alkol ve sigara nedeniyle son dönemde konuşamıyor ve ayakta duramıyordu. Tedavisini ardından daha rahat ve anlaşılabilir bir şekilde konuşmaya başladı. Alkol vermek Mersedes Kadir’e yapılabilecek en büyük kötülüktür.” ricasında bulunmuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Orduzulu (4 yıl önce)
    Allah şifa versin.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin Günel (4 yıl önce)
    Çok çok geçmiş olsun kardeşimize Rabbım acil şifalar ihsan eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Haydi toparlan aramıza dön Kadir Allah şifa versin aramıza döndüğünde kadire sigara vb zararlı maddeler lütfen vermeyelim.
    0
    0
    Yanıtla