MENÜ

Merih Demiral ve Cenk Tosun'dan alkışlanacak hareket

Corona virüs nedeniyle zorluk çeken ailelere yardım etmek için sporcular birlik oldu ve sosyal medya üzerinden harekete geçti. Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından bir yardım çağrısında bulundu. Milli futbolcumuz Merih Demiral da destek vereceğini açıkladı. Ayrıca Haluk Levent yaptıkları kampanyaya Cenk Tosun'un da destek vereceğini açıkladı.

Merih Demiral ve Cenk Tosun'dan alkışlanacak hareket

Corona virüs tüm dünyayı etkisi altına alırken ünlü sporcuların yaptıkları yardımlar büyük bir birliktelik doğmasına ve zorluk çeken ailelerin bir nebze de olsa rahatlamalarına neden oluyor.

Haberin Devamı

Ülkemizde de bu tarz çalışmalar yapılmaya başlandı. Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından bir yardım çağrısında bulundu. Milli futbolcumuz Merih Demiral da destek vereceğini açıkladı.

Haluk Levent sosyal medya hesabından, " Oyuncusundan sporcusuna, müzisyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum! Ben sizlerden daha hayırsever değilim.Sadece daha koordineliyim. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz." mesajını paylaştı.

Bu mesaja İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral'dan destek geldi.

Genç futbolcu sosyal medya hesabından Haluk Levent'in tweetini alıntılayarak, "Gün hep birlikte Türkiye olduğumuzu gösterme günü. Ben de elimi taşın altına koyuyorum Haluk abi!" mesajıyla yanıt verdi. Bu mesajlaşma kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

Haberin Devamı

Cenk Tosun'dan da destek

Cenk Tosun'un da destek verdiği Haluk Levent sosyal medya hesabından duyurdu. Levent yaptığı paylaşımda, "Sevgili Cenk Tosun aradı.“Dayanışma günleri” kapsamında 250 ailenin 2 aylık gıda paketi ihtiyacını karşılamak istediğini belirtti. Teşekkürler Cenk Tosun! Cansın!" ifadelerine yer verdi.

YORUM YAZ