Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yeni transfer İstanbul'a indi!

Yeni transfer İstanbul'a indi!

Transfer dönemine damga vuran Emre Akbaba, Atatürk Havalimanı'nda Galatasaray taraftarıyla buluştu.

Yeni transfer İstanbul'a indi!

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba, İstanbul'da!
Emre Akbaba ayağının tozuyla, "Galatasaray, çocukluk hayalim. Umarım bu formayı bir an önce giyerim. Taraftarın yaptığı tezahüratlar ve gönderdikleri mesajlar beni çok duygulandırdı. İnşallah onları mahçup etmeyeceğim" dedi.
TRANSFER SÜRECİ
SARI-kırmızılılar Emre Akbaba için F.Bahçe ile girdiği düellodan galip çıktı! Sarı-lacivertli kulübün Alanyaspor’a Emre Akbaba için teklifte bulunması sonrasında işler karışırken ezeli rakipler arasında yarış da başladı. Sarı-kırmızılılar 3 milyon Euro’ya kadar yükselttiği teklifine olumsuz yanıt alırken F.Bahçe’nin rakamı 4 milyon Euro’ya yükseltmesi sonrasında planlar da bozuldu.
‘UEFA’YA SÖZ VERDİK’
G.SARAY yönetimi, UEFA anlaşması nedeniyle adım atmakta zorlanırken imdadına sponsoru NEF yetişti... Firmanın da bonservis bedelinin 1 milyon Euro’luk kısmını karşılaması ile Emre Akbaba transferinde sonuca varıldı. Toplamda 4 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında 25 yaşındaki oyuncu G.Saray’a transfer oldu. G.Saray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, maddi desteği ile transferin olumlu sonuçlanmasını sağlayan sponsor firmaya da teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı:
“BİZ UEFA’ya söz vermişiz. Bu kriterlerin dışına çıkmak istemiyoruz. NEF’e teşekkür ediyorum. Bize ciddi bir sponsorluk olanağı sağladı. Büyük paralar veremeyiz. G.Saray’ın menfaatlerine karşı hareket edemiyoruz.”
KAP'A AÇIKLANDI!

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü, Aytemiz Alanyaspor'un futbolcusu Emre Akbaba'nın transferi için oyuncunun kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan bildirimde, "Profesyonel futbolcu Emre Akbaba'nın Kulubümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulubü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Haberin Devamı