ANA SAYFA > İZMİR > Menemen Belediyesi faytonculara sahip çıktı

Menemen Belediyesi faytonculara sahip çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menemen Belediyesi faytonculara sahip çıktı

Menemen Belediyesi’nin sokak hayvanlarının sağlığı ve bakımı konularında hayata geçirdiği projelerden biri olan faytonların yasaklanması sonrası işsiz kalan faytonculara yine Menemen Belediyesi el uzattı.

18 Haziran itibariyle Menemen genelinde, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında hayvanların rahat yaşamalarını ve onlara karşı oluşacak her türlü kötü muameleyi engellemek için fayton kullanımı yasaklanmıştı. Bu yasaklamadan sonra işsiz kalan Menemenli faytoncular Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde işe alındılar. 9 eski faytoncu dün itibariyle Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki işlerine başladılar. Menemenli vatandaşların her türlü mağduriyetlerini ortadan kaldırmak için çalıştıklarını belirten Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, yapılan bir yasaklama sonucu kimseyi zor durumda bırakamayacaklarını açıkladı. İşe başlayan yeni Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla görüşen Başkan Aksoy, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Semih Erden: Çok kısa zamanda adımızdan söz ettireceğiz
Sonraki Haber Teksüt Bandırma, Pınar Karşıyaka adına fidan bağışlayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?