Menajeri Trabzonspor'u doğruladı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor için geçtiğimiz günlerde Robin Okotie'nin transfer listesinde olduğu iddia edilmişti.   1860 Münih'te oynayan ve Yeni Jaja olarak lanse edilen golcü futbolcunun menajeri Trabzonspor'un futbolcuya ilgisi olduğ

Menajeri Trabzonspor'u doğruladı!
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor için geçtiğimiz günlerde Robin Okotie'nin transfer listesinde olduğu iddia edilmişti.
 
1860 Münih'te oynayan ve Yeni Jaja olarak lanse edilen golcü futbolcunun menajeri Trabzonspor'un futbolcuya ilgisi olduğunu doğruladı. 1860 Münih menajeri Olivier Kreuzer, "Trabzonspor ilgileniyor ama başka takımlar da onun peşinde" açıklamasını yaptı.
 
 
Kimdir?

Rubin Rafael Okotie (d. 6 Haziran 1987, Pakistan Karaçi)

Nijeryalı baba ve Avusturyalı annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Okotie, dört yaşına kadar Barselona'da yaşadı. Bu nedenle Avusturya, Nijerya ve Pakistan millî takımlarında oynama şansı doğdu. Okotie FIFA'nın internet sitesine yaptığı "Burada yaşıyorum, ailem ve arkadaşlarım burada ve Avusturyalı olduğumu düşünüyorum." açıklamasıyla millî takım olarak Avusturya'yı seçtiğini dile getirdi.

Bundesliga'daki ilk maçına FK Austria Wien formasıyla 5 Ağustos 2007'de SK Rapid Wien karşısında çıktı. Ligdeki ilk golünü 23 Şubat 2008'de 3-1 biten maçta Red Bull Salzburg karşısında kaydetti. 30 Mayıs 2010'da Alman takımı 1. FC Nürnberg ile üç yıllık sözleşme imzaladı. Daha sonra sırasıyla Sturm Graz, Austuria Wien, SönderjyskE ve 1860 Münih formaları giydi. Bu sezon Münih'te 32 maçta 8 gol 5 asist yaptı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor