Trabzonspor forması giyen Olcay Şahan'ın menajerlik yapan abisi Osman Şahan, yaklaşan transfer dönemi öncesi gündemi değerlendirdi.

 "Avrupa'da Türk kulüplerine gidecek oyunculara bakıyoruz. Alman artık oyuncu yetiştirmeyi bıraktılar hoca yetiştirmeye başladılar. Görüştüğüm kulüpler artık biz hoca yetiştirmek istiyoruz ifadelerini kullanıyorlar. Bundesliga'da 3 tane 35 yaş altı hocalar var. Bundesliga II 'de mesela Kenan Koçak var Sandhausen takımında çalışıyor"

'Olcay'ın hocaya karşı tepkisi olmaz'
"Olcay biraz inişli çıkışlı bir dönem yaşadı. Sezon uzun bir maraton. Olcay'ın özelliği mutlaka sahada hırslı, mücadeleci olur ve çalışkan bir oyuncudur.

 Almanlar 'askerlerle savaş kazanılır' derler Olcay sürekli mücadele eder. Olcay'ın hocaya karşı tepkisi olmaz. Bende seyrettim maçı o anda maçtan çıkması maçın 1-1 olması vs. ile alakalıdır. Zaten 2-1 olunca en çok sevinen Olcay oldu."
'Yusuf Yazıcı'yı Bundesliga'dan 2-3 takımın izlediğini söyleyebilirim'

"İki üç tane Bundesliga kulübü Yusuf Yazıcı'yı bana sordular. Bir oyuncuyu alacaklarsa 20-30 kez izlerler. Onun dışında aile yapısını, karakterini incelerler. Şampiyonluğa oynayan Bayern Münih dışındaki takımların 2-3 takımın izlediğini söyleyebilirim. Kulüp ismi vermem doğru olmaz.
Yusuf adına takip edildiğini söylemek lazım."

Editör: TE Bilişim