Memur Sendikasına Çaykaralı Genel Başkan

Memur Sendikasına Çaykaralı Genel Başkan

Mil-Sağlık Sen Genel Başkanı Çaykaralı hemşehrimiz Şenol Gemici,? Sadece sendikacılık yapmaya değil Türkiye´de sendika yapılanmasını değiştirmeye dönüştürmeye talibiz,? dedi.

16 Mayıs 2019 tarihinde Mil- Sen Konfederasyonu adı altında kurulan ve başkanlığına Çaykaralı hemşehrimiz Şenol Gemici´nin seçildiği Mil- Sağlık Sen Türkiye´nin her yerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Mil-Sağlık Sen Genel Başkanı Şenol Gemici gazetemize yaptığı açıklamada, 19 yıldır sendikacılığın içerisindeyim. Mevcut yapısıyla ülkemizde memur sendikacılığı yapı itibarı ile hiç bir yere varamaz.Sendikalar daha şeffaf, daha demokratik ve daha hesap verebilir olması gerektiğini belirterek,? Sadece sendikacılık yapmaya değil, Türkiye´de sendika yapılanmasını değiştirmeye dönüştürmeye talibiz.Biz; Sendikacılığı meslek değil, gönüllülük esasına dayalı bir sivil toplum hareketi olarak görüyoruz. Doğru kimden gelirse gelsin doğru yapılanları sonuna kadar hiç bir çıkar beklemeksizin savunacağız. Sadece üye sayımızı artırmak amacın da değiliz, memur sendikacılığını yeni bir vizyona kavuşturmak amacındayız. Sendikaların daha şeffaf, daha demokratik daha hesap verebilir bir yapıya sahip olmasını sağlayacağız.Delegelik sistemini kaldırıp tüm üyelerin oy vermesini sağlayacağız, ?dedi./resimler/2020-1/19/1310597898545.jpgLİYAKATLI YENİ BİR KAMU DÜZENİ İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ

Yeniden hakkı ve adaleti haykırmak için yola çıkıyoruz.Hakkın ve adaletin yeniden tesis edilmesi için yola çıkıyoruz.Beni hatırlayan yok mu? diye düşünen emekçi kardeşlerimizin sesine ses olmak için yola çıkıyoruz. Umudu tükenmişlerin, umudu olabilmek için yola çıkıyoruz. Yeni ve adil bir dünyanın kurulması için yola çıkıyoruz. Gönülleri fethetmek için, artık umut var, artık çare var, artık söyleyecek sözümüz var diyenlerle buluşuyoruz. Ahlaklı, adaletli ve liyakatli yeni bir kamu düzeni için yola çıkıyoruz. Meslektaşlarımızın ve evlatlarımızın geleceği için yola çıkıyoruz. Kırmak, dökmek için değil, yeniden inşa etmek için, sözümüzü duyup kalbi titreyenleri arıyoruz. Bu yola birlikte baş koyup, bu yoldan dönmeyecekler ile yola çıkıyoruz./resimler/2020-1/19/1314300246477.jpgTÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINI SENDİKAMIZA DAVET EDİYORUZ

Mesajımızı duyup gözü yaşaranlarla yola çıkıyoruz. Ama! Diyenlerle değil, yeniden başlayanların yardımcısı Allah´tır diyenlerle yola çıkıyoruz hiç bir partinin sağı, solu, arka bahçesi, ön bahçesi, yukarı bahçesi, kuzeyi, güneyi, doğusu, batısı değiliz. Doğru yapılanları sonuna kadar savunacak, gördüğümüz yanlışları ise üslubuna uygun şekilde izah edeceğiz ve karşı duracağız. Yüreğimize yürek koyacak, tüm kamu çalışanı memur arkadaşlarımızı bizimle iletişime geçmeye davet ediyoruz,? ifadesini kullandı.

MİL SEN Konfederasyonu aşağıdaki sendikalardan oluştu..

1.) Mil Sağlik-Sen
2.) Mil Büro-Sen
3.) Mil Eğitim-Sen
4.) Mil Belediye-Sen
5.) Mil Kültür-Sen
6.) Mil Basinyayin-Sen
7.) Mil Ulaştırma-Sen
8.) Mil Bayindir-Sen
9.) Mil Tarimorman-Sen
10) Mil Enerji-Sen
11) Mil Diyanet-Sen

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir