Memur Sen İl Temsilciliği bayramın ilk gününde bir araya geldi.

Sendikanın şube binasında bayramlaşma programı için bir araya gelen üyelere, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze de eşlik etti.

BAHŞİ: GÖNÜL COĞRAFYAMIZ VE İNSANLIK İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

Bayramlaşma programında konuşan Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Hem ilimiz hem Memur Sen’imiz hem ülkemiz için gönül coğrafyamız ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ümmet coğrafyasındaki akan kanın göz yaşının sona ermesine verile olmasını diliyorum. Bayram tadında bütün İslam coğrafyasında bayramın kutlanmasını cenabı Allah bizlere nasip etsin. Gerçekten bereketli, güzel bir oruç geçirdik, Ramazan ayı geçirdik ve hamt olsun bayrama ulaştık. Cenabı Allah tuttuğumuz oruçlarımızı, namazlarımızı, zekatlarımızı, diğer ibadetlerimizi kabul etsin inşallah. Bundan sonraki bayramlara da ulaşmayı hepimize nasip etsin” ifadelerini kullandı.

GÜRGÖZE: RAMAZAN BAYRAMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Ramazan Bayramının bu birinci gününde Memur-Sen’in bu programı hakikatten anlamlı. Genelde kurumların dışında birinci günde çok bayramlaşma programı yapılmaz. Bizim de parti olarak bugün bayramlaşma programımız oldu. Öncelikle Ramazan Bayramımızı tebrik ediyorum. Ramazan ve Ramazan’da yapılan ibadetler ve özelde de ülkemiz ve ilimiz için güzel temennilerin hepsine bende katılıyorum ve imza atıyorum. Ramazan manevi iklimin ve manevi atmoserin yoğun bir şekilde yaşadığı bir ayı geride bıraktık. Bu manevi iklimin ve atmosferin hakim olduğu Ramazan ayından sonra da neşenin temsil edildiği bayramlara da bizleri eriştirdiği için yüce Rabbimize hat ediyoruz ve şükrediyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de inşallah daha nice Ramazanlara, nice bayramlara eriştirmesini de tekrar yüce yaradanımızdan niyaz ediyoruz” şeklinde konuştu.

BULUT: O BİRLİK O BERABERLİK O KARDEŞLİK RUHU DA BU ÜLKEDE HER ZAMAN TESİS EDİLSİN

MKYK Üyesi ve Milletvekili Metin Bulut da, “Özellikle Ramazan Bayramı hakikatten yoğun bir manevi iklimden çıktıktan sonra o hazla, o tatla anılan bir bayram. Tabi Ramazan ayı aslında hepimizin hayatında duygularımızın çok yoğunlaştığı ve aslında bir yılın nasıl geçmesi gerektiğini bize anlatmaya çalışan, bir yılla birlikte diğer yılların da nasıl geçmesi gerektiğini aslında bir hayatın nasıl geçmesi gerektiğini anlatan yoğunlaştırılmış bir eğitimin verildiği bir ay. Gönül ister ki ayın 11 yılında devam etsin, o birlik o beraberlik o kardeşlik ruhu da bu ülkede her zaman tesis edilsin. Sonuç olarak bayramlar mili birliğin, milli beraberliğin, kardeşliğin, kardeşlik bağının yeniden tesis edildiği, bu bağın yeniden güçlendirilmesine vesile olan ve başla toplumlarda olmayan, İslam toplumlarda olan çok istisnai günler. Rabbim bu günleri bize dolu dolu yaşatsın. Bu bayrama azcık buruk başladık. Tunceli’de bir şehidimiz vardı şehidimizi uğurladık. Biz gazimiz vardı. Başkanımızla ve ekibimizle, arkadaşlarımızla birlikte gazimizi ziyaret ettik. Malum İstanbul’da bir seçim yenilenme kararı alındı. Bu çok yazıldı, çok çizildi. Niye bu sçeimler yenilendi? Niye iptal edildi şeklinde bir takım açıklamalar… Aslında olay basit. Oy kullanmaması gerekenler oy kullandığı için, sandık başkanlığı yapması yasak olanlar, yapma ehliyeti olanlar sandık başkanı olduğu için ve neticede sonuçta milletin içine sinmediği için, milletin içine sinebilmesi için, milletin gerçek iradesinin sandığa yansıması için bir daha yenilenme kararı alındı” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL