28-Mart-2024 14:20:05

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
MEMLEKET PIRIL PIRIL!

MEMLEKET PIRIL PIRIL!

Koronavirüsle mücadelede başarılı bir çalışma yürütülen Gerede’de Belediye Başkanı Allar’ın talimatıyla oluşturulan dezenfekte ekibi, temizlenmeyen nokta bırakmadı, memleket pırıl pırıl oldu. Allar, “Temizlik ve dezenfekte devam edecek” dedi. 

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın talimatıyla Gerede’nin dört bir yanında koronavirüs ile mücadele ve tedbir çalışmaları devam ediyor.

Gerede’de dezenfekte çalışmalarına devam eden Gerede Belediyesi dezenfekte ekibi, güneşin açması ile birlikte İlçe genelinde bulunan çay bahçeleri ve tüm parklarda, çocuk oyun ve spor grupları ile oturma alanlarında dezenfekte çalışması yaptı.

Gerede’de koronavirüsle mücadele kapsamında geçtiğimiz hafta başlayan çalışmalar tüm hızıyla sürerken belediye ekipleri özellikle toplumun yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte işlemlerine devam ediyor. Dezenfekte çalışmaları hafta boyu belirlenen program kapsamında devam edecek.

Belediye Başkanı Mustafa Allar “Her ne kadar bu çalışmaları yapmış olsak da hemşehrilerimden mümkün mertebe evde kalmalarını istirham ediyorum” dedi.

Cevap bırakın