Haberler

Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla izleyicilerden tam not aldı

Güncelleme:

Melisa Sözen, dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda'da oyunculuk performansıyla sosyal medyada trend oldu. Oyuncu için binlerce yorum yapılırken oyunculuğuna övgü yağdı.

OGM Pictures'ın yapımcılığını, Cem Karcı'nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı ve Evrim Alasya, Salih Bademci, Hande Doğandemir ile Melisa Sözen eşlik ettiği Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizide Alya karakterini oynayan Melisa Sözen, oyunculuğuyla tam not aldı.

İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Dizide Alya'nın sahneleri seyirciyi etkilerken, sosyal medyanın da gündeminde yer aldı. Sözen için "Sen müthiş bir oyuncusun", "Resmen yaşadın", "Bir rol ancak bu kadar gerçekçi oynanır" gibi yorumlar yapıldı.

İşte o yorumların bazılar...

Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla izleyicilerden tam not aldı

Melisa Sözen, Kırmızı Oda dizisindeki performansıyla izleyicilerden tam not aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Salih Bademci Melisa Sözen Evrim Alasya Binnur Kaya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (14)

adsız:

gözleri patlat deli deli hareketler yap al sana oyunculuk. herkes yapar.

4
7
yanıtYanıtla
S.S:

Dizilerde vücudunu ve kaslarını gösteren erkek oyuncular bence gidin ilk önce ders alın ondan sonra oyunculuk yapın

6
0
yanıtYanıtla
..........////////:

OYUNCULUK BUNA DERİM. . . BİDE GÜZELLİK YARIMALRINDA DERECE GİRİP MANKENLERDE OYUNCUYUM DİZE ORTALIKTA GEZİNİRLER. . . .

5
1
yanıtYanıtla
medyaya kalsa, tüm Türkiye zaten cok yetenekli o:

Bu haberleri yapan insanlarin, oyunculuga bakis acilarini anlamak icin (güya) yaptiklari haberlere bakmali. Onlara göre herkes iyi oyuncu, iki rolle mi bunu hemen belirlediniz? Hande Ercel icin bile bunu diyenleri maalesef ciddiye alamayacagim :) Türkiye gercek oyuncularin kiymetini bilmiyor, bilemiyor. iste böyle biri acar deli gibi gözlerini, histerik haller sergiler, bunun adi oyunculuk olur. Melisa Sözen daha cok firin ekmek yemeli bu övgüleri hak edebilmek icin. Ortalama bir performans.

3
2
yanıtYanıtla
FATMA MARAŞ:

KENDİMİ BİR AN SİCCİN İZLEMİŞ GİBİ HİSSETTİM

3
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

BİZ DE BAKAR DURURUK ANCA AĞZUMUZ AÇUK LOO

4
0
yanıtYanıtla
ENİS:

Kırmızı oda diye bir dizi varmış. Vallahi şimdi haberim oldu. Melisa Sözen diye bir oyuncu mu vardı? Arkadaş ne cahil kalmışız ya. Dünyadan haberimiz yok.

2
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Uyansaydın artık.

yanıt1
yanıt0
Nıs:

Dehşete kapıldım, bu vahşetten gözkapaklarım titredi.

2
0
yanıtYanıtla
Böh:

Bu dehşetsel rolü vahşet içinde yaşattığı için hala titremekteyim.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title