• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki'ye desteğini geri mi çekti? Tweetleri sildi

Yeniakit Publisher
2018-12-18 22:12:00 -
Melih Gökçek, Mehmet Özhaseki'ye desteğini geri mi çekti? Tweetleri sildi

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklanmasının ardından, Özhaseki'yi destekleyen tweetler atmıştı. Gökçek daha sonrasında bu tweetleri silmesi dikkat çekti.

Melih Gökçek AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki için ''AK Partimizin 60 Belediye Başkan Adayı belli oldu. Ankaramızın adayı Sayın Mehmet Özhaseki. Sayın Özhaseki'ye, diğer adaylara ve ittifakın adaylarına başarılar diliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Melih Gökçek telefonla katıldığı CNN Türk canlı yayınında "Özhaseki'yi destekliyorum. Aday olmasında katkım olmuştur" diye belirtmişti.

Melih Gökçek, "AK Partimizin 60 belediye başkan adayı belli oldu. Ankaramızın adayı Sayın Mehmet Özhaseki... Sayın Özhaseki'ye, diğer adaylara ve ittifakın adaylarına başarılar diliyorum" notuyla AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin fotoğrafıyla paylaştı.

Desteğini geri mi çekti?

Ankara Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki’nin Gökçek’i yok sayması nedeniyle isyan ettiği iddia edilirken Melih Gökçek'ten flaş bir hareket geldi.

CHP ve İYİ Parti'nin iş birliği kararı aldığı Ankara'da Mansur Yavaş'ın adaylığı kesinleşirken, Gökçek'in destek tweetini sildiği ortaya çıktı. Gökçek'in bu hareketiyle, Özhaseki'den desteğini geri çektiği yorumları yapıldı. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Tweetleri sildi 

Melih Gökçek bundan sonra olacakların baslangıcı olarak Mehmet Özhaseki’ye destek tweetlerinin tamamını sildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23