Klibinde First Lady Melania Trump'ı Canlandıran Model Ölüm Tehditleri Aldığını Söyledi - Son Dakika
Dünya

Klibinde First Lady Melania Trump'ı Canlandıran Model Ölüm Tehditleri Aldığını Söyledi

ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldığını gösteren arşiv görüntüleriyle başlayan klipte Melania Trump'a benzeyen kadının neredeyse çırılçıplak soyunduğu görüntüler ülkede büyük ses getirdi. Melania Trump'ı canlandıran Kanadalı model Melanie Marden, ölüm tehditleri aldığını söyledi.

18.10.2018 15:44  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldığını gösteren arşiv görüntüleriyle başlayan klipte Melania Trump'a benzeyen kadının neredeyse çırılçıplak soyunduğu görüntüler ülkede büyük ses getirdi. ABD'li ünlü rapçi T.I.'ın yeni albümü olan 'Dime Trap'in tanıtımı için çektiği klipte Melania Trump'ı canlandıran Kanadalı model ve oyuncu Melanie Marden, ölüm tehditleri aldığını öne sürdü.

TARTIŞMA YARATAN KLİBİN YANKILARI SÜRÜYOR

Gerçek adı Clifford Harris olan T.I.'ın yeni albümü Dime Trap'i tanıtmak için Twitter'da paylaştığı tartışma yaratan klibin yankıları sürüyor.

KANADALI MODEL ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIĞINI SÖYLEDİ

Son dönemde ünlenen ABD'li rapçi T.I.'ın yeni albümünün tanıtımı için çektiği klipte rol alan ve First Lady Melania Trump'a olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Kanadalı model ölüm tehditleri aldığını öne sürdü.

Klibinde First Lady Melania Trump'ı Canlandıran Model Ölüm Tehditleri Aldığını Söyledi

"BENİM İÇİN ZOR BİR KARARDI AMA KENDİMLE GURUR DUYUYORUM"

First Lady'yle isimleri de neredeyse birebir benzeyen Melanie Marden, Instagram üzerinden yaptığı paylaşım yaparak, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Marden yaptığı açıklamada, "Hayatımda ilk kez, çıplaklık gerektiren bu rolü oynayarak cesur ve korkusuz olmak istedim. Benim için zor bir karardı ama bu denli cesur olduğum için kendimle gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Klibinde First Lady Melania Trump'ı Canlandıran Model Ölüm Tehditleri Aldığını Söyledi

"BANA KÜFREDEN HERKESE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM"

Çekilen klip sonrasında kendisine yönelen eleştirilere ve hakaretlere de değinen Marden, "Bana küfür eden, çeşitli suçlamalar yönelten ya da kırıcı yorumlarda bulunan bütün herkese sevgilerimi yolluyorum. Açıkça belli bu tepkiler sizin içinizdeki derin yaradan kaynaklı ve kesinlikle benimle bir ilgilisi yok. Bu nedenle sizin adınıza üzülüyor ve acil şifalar diliyorum" dedi.

Klibinde First Lady Melania Trump'ı Canlandıran Model Ölüm Tehditleri Aldığını Söyledi

POLİTİKACILAR TARAFINDAN DA TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Politikacılar tarafından da tehdit edildiği iddiasında bulunan Kanadalı model, "Hatırlatırım ki bu bir müzik klibi. Rahat olun!" açıklamasında bulundu.

Klibinde First Lady Melania Trump'ı Canlandıran Model Ölüm Tehditleri Aldığını Söyledi

KLİPTE ROL MELANİE MARDEN'İN FİRST LADY'YE BENZERLİĞİ TARTIŞMA YARATMIŞTI

Tartışma yaratan video, ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldığını gösteren arşiv görüntüleriyle başlıyor.

Trump'ın helikopteri havalandıktan sonra kamera Oval Ofis'e dönüyor ve takım elbise içindeki T.I. izleyicinin karşısına çıkıyor ve daha sonra masaya oturan T.I.'ın karşısına Melania Trump'a benzeyen bir kadın geliyor. Kadın, First Lady'nin bu yılın başında tartışma yaratan ceketini giyerken görülüyor.

Klibinde First Lady Melania Trump'ı Canlandıran Model Ölüm Tehditleri Aldığını Söyledi

ABD Başkanı Trump'ın göçmen aileleri ayırma kararı sonrasında basın mensuplarının karşısında sırtında kocaman boyutlarda, "Ben gerçekten umursamıyorum, peki ya sen?" yazan ceketi giydiği görülen kadın, bir anda üzerindeki ceketi çıkararak, çırılçıplak bir şekilde dans etmeye başlıyor.

Videonun sonuna doğru rapçi, Melania Trump'a benzeyen kadını odadan çıkarmasıyla video sonlanıyor.

Klibinde First Lady Melania Trump\'ı Canlandıran Model Ölüm Tehditleri Aldığını Söyledi

Son Dakika Dünya Klibinde First Lady Melania Trump'ı Canlandıran Model Ölüm Tehditleri Aldığını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    00:25 Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 00.09'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 9.28 kilometre olarak ölçüldü.

  • Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı
    23:58 Muğla'nın Datça ilçesinde batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, batma tehlikesi geçiren bottaki 25 düzensiz göçmen ekiplerce kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, lastik botun su alarak batma tehlikesi geçirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Aralarında çocukların da bulunduğu 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, ilçe açıklarında tespit edilen başka bir lastik bot içerisinde ise 34 düzensiz göçmen yakalandı ve İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Zagreb'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi
    20:59 Zagreb'de Filistin'e Destek Gösterisi Düzenlendi

    Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de Filistin'e destek gösterisi düzenlendi. Göstericiler, Almanya'nın Filistin Kongresi'ni sonlandırmasına tepki gösterdi.

  • Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı
    20:49 Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 12'si çocuk 34 düzensiz göçmen yakalanırken, 13'ü çocuk toplam 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Lastik botun su alarak batma tehlikesi yaşaması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri müdahale etti ve 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, başka bir lastik bot da durdurularak içindeki 34 düzensiz göçmen yakalandı.

  • Dubai Uluslararası Havalimanı'nda uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi
    20:28 Dubai Uluslararası Havalimanı'nda uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi

    Birleşik Arap Emirlikleri'nde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Dubai Uluslararası Havalimanı'nı sular altına kalırken, uçaklar sel sularında güçlükle ilerledi. Uçuşlar 25 dakika süreyle askıya alındı, birçok uçuş iptal edildi veya komşu havalimanlarına yönlendirildi.


Advertisement