SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Yılmaz: "Trabzonspor doğru ikiliyi bir türlü bulamadı"

Mehmet Yılmaz: "Trabzonspor doğru ikiliyi bir türlü bulamadı"

09 Temmuz 2020 Perşembe - 11:54




Trabzonspor'un eski futbolcularından Mehmet Yılmaz defansta yaşanan istikrarsızlığa dikkat çekti





Trabzonspor'un eski futbolcularından ve bir dönem yardımcı antrenörlük görevi de üstlenen Mehmet Yılmaz, bordo mavililerin Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Yılmaz savunmada yaşanan sıkıntıya dikkat çekti. Trabzonspor'un doğru ikiliyi bir türlü bulamadığını belirten Yımaz şu ifadeleri kullandı;

Normal şartlarda bu takımın stoperi Da Costa. O da sonradan takıma dahil oldu. Ben olsam, sakatlığı cezası fiziksel bir sıkıntısı yoksa ilk Da Costa'yı yazarım. Hüseyin Türkmen ile 7 ay çalışma fırsatı blduğum için gelişimini izledim. Şöyle bir noktası var, çok fazla pas hatası yapıyor, dikkat edin boş topları çok hatalı pas yapıyor ama kesilicik anlamında Campi'den çok daha iyi bir stoper. Kesme anlamında iyi ama oyuna sokma anlamında büyük sıkıntısı var. Hüseyin hocanın tercihine saygı duyuyorum. Trabzonspor sezon başından beri doğru ikiliyi bulamadı. Ünal hoca döneminde de aynıydı. Trabzonspor'un savunma sıkıntısı geçmişten bu yana hep vardı.  

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap