24 Haziran seçimlerine saatler kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, dün birden fazla ilçeyi, ziyaret ederek sıkılmadık el alınmadık gönül yine bırakmadı. Kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla hem sohbet eden hem de cumhur ittifakını anlatan Taytak, 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi.

 

“OYNANAN OYUNLARA DUR DİYECEĞİZ”

Türkiye üzerinde oynanan oyunlara 24 Haziran seçimlerinde dur diyeceklerini söyleyen Taytak,  “24 Haziran Türkiye'nin tünelden önceki son çıkışıdır, kader anıdır. Milliyetçi Ülkücü Hareket, ülkemizin yönetiminde artık tam söz sahibi olacaktır. Siyaseti kullanıyorlar, işbirlikçilerini tembihliyorlar, ekonomik tetikçilerini devreye sokuyorlar. Etrafımızı sarmışlar, Türk düşmanları tedavüldedir. Sürekli derinleşen bir operasyonla Türkiye'nin zehirlenmesi hedeflenmektedir. Sanal darbe davaları ile denediler başaramadılar, gezi olayları ile başaramadılar, çukur oyunları ile başaramadılar, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ile yine başaramadılar. Karanlık ve kahredici mesai hala sürüyor. FETÖ, IŞİD, PKK, DHKP-C birbiriyle paslaşarak, haçlı emellerini diri tutuyor. Amaç bellidir, vatanımıza çöreklenmek, bizi birbirimize düşürmektir. Bizde bu oyunları 24 Haziran seçimlerinde milletimizle beraber bozacağız” dedi.

 

"ÖNCE ÜLKEM, VATANIM SONRA PARTİM DİYORUZ"

‘Önce ülkem, vatanım sonra partim’ diyerek yola çıktıklarını belirten Taytak, “Gönülleri kazanma mücadelemizden sapma göstermeyeceğiz. Garibanın eli, mağdurun yumruğu olacağız. MHP'yi TBMM'de çok daha güçlü, sözü geçen bir mevkiye mutlaka taşıyacağız. Sistemin tıkanmaması, aktif ve faal halde karar alması şarttır. Elimizi taşın altına koyduk, yeni bir hükümet mimarisi ile yargının daha bağımsız, Meclis'in daha güçlü olması için seçimlerde sizlerden; cumhur ittifakına ve MHP’ye destek istiyorum" dedi.