Mehmet Güder,Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığına Getirildi

Malatya Vali Yardımcısı ve Kale Kaymakamlığı görevlerini yürüterek başarılı çalışmalara imza atan Mehmet Güder, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Mehmet Güder,Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığına Getirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart Yerel Seçimlerinde Elazığ Belediye Başkanlığına seçilen Şahin Şerifoğulları belediyedeki kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Vali Yardımcısı ve Kale Kaymakamlığı görevlerini yürütmekte olan Mehmet Güder’i belediye başkan yardımcılığı görevine getirdi. Malatya Vali Yardımcısı ve Kale Kaymakamı olarak birçok başarılı çalışmaya imza atan Mehmet Güder’in belediye başkan yardımcılığı görevine başladığı belirtildi.

MEHMET GÜDER KİMDİR?

1987 yılında Elazığ’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2011 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazandıktan sonra, 2012 yılında 101. Dönem Elazığ Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Bakanlık tarafından yapılan çeşitli staj programlarını ve bir yıl süren Üniversity of Liverpool’da yabancı dil eğitimini de tamamladıktan sonra çeşitli ilçelerde Kaymakam vekili olarak görev yaptı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan 101. Dönem Kaymakamlık kursunu bitirdikten sonra Konya - Akören Kaymakamı olarak göreve başladı. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 19.08.2017 tarih ve 2017/345 sayılı müşterek kararnamesi ile Malatya’nın Kale İlçesine atandı. Halen Kale Kaymakamı olarak görev yapan Mehmet Güder, aynı zamanda vekaleten Malatya Vali Yardımcılığı ve Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı görevini de yürütmektedir. İyi derecede İngilizce bilmekte olup evlidir.