Mehmet Gedik Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Selda Kul Baştürk ve öğrencilerinin 2018_2019 eğitim öğretim yılında yürüttükleri 5 etwinning projesinin sergisi Mehmet Gedik Ortaokulunda gerçekleştirildi. 
95.Yılda Tek Yürek, Enjoyable English Hours, Teach Me Your Language, My Songs Add Value ve Let Me Play projelerinde toplam 54 öğrenci görev yaptı.
Bu projelerde neler yapıldı? 
95.yilda tek yürek projesi ile Cumhuriyetimizin 95.yıl kutlamaları çerçevesinde ortak okullar ile işbirlikçi çalışmalar yapıldı.
Enjoyable English Hours projesi ile İngilizce derslerini keyifli hale getirmek icin kelime oyunları, kelime kutuları,kuklalar hazırlandı.Ayrica öğrenciler dijital oyun hazırlamayı öğrendiler ve yabancı arkadaşları ile canlı görüşmeler yaptılar.
Teach Me Your Language projesi ile öģrenciler 6 farklı dilde basit selamlaşma kalıplarını ve basit kelimeleri ögrenip, yabqnci arkadaslarina Türkçe öğrettiler.
My Songs Add Value projesinde değerlerimiz şarkılarla ve çeşitli etkinliklerle işlendi .
Let Me Play projesi ile kutu oyunları, dijital oyunlar ve dışarıda oynanan oyunlar ile derslerin daha keyifli ve verimli olması icin etkinlikler yapıldı. Açılışını eTwinning Eskişehir il koordinatörü Gülşah Sarıkaya Polat'in yaptığı sergiye okul öğrencileri ve veliler büyük ilgi gösterdiler.Ögrenciler gün boyu stantlardaki kutu oyunları ve dijital oyunlar ile oynayarak keyifli vakit geçirdiler.

Editör: TE Bilişim