Mehmet Demirkol: "Futbolu öldürüyoruz”

Mehmet Demirkol Haber61’e konuştu.

Mehmet Demirkol: "Futbolu öldürüyoruz”

Haber61 – Spor Servisi – Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş müsabakasında oynanan Fenerbahçe Beşiktaş karşılaşmasında yaşanan olayların yankıları sürüyor.


Konu ile ilgili olarak Spor Yorumcusu Mehmet Demirkol Haber61’e yaptığı açıklamada "Futbol kurallarına göre oynansın, adilce oynanansın, Kavgasız gürültüsüz oynansın diyenler bir takım olmalıyız, geri kalanları da diğer takım. Artık yeni çözüm bulmamız lazım yoksa öldürüyoruz futbolu” dedi.

Dük akşam oynanan karşılaşma sonrasında sosyal medyada dolaşan mesajı ile ilgili konuşan Demirkol, “Yalan, maalesef. Televizyona çıkmıyorum, bir şey yapmıyorum. Nasıl oluyor anlamıyorum yani” ifadelerini kullandı.

Derbide yaşanan olaylarla ilgili konuşan Mehmet Demirkol, “Çok çirkin, utanç verici bir durum. Şuna karar vermemiz lazım artık. Biz, derli toplu maç seyretmek isteyenler hangi takımı tutarsak tutalım, biz bir takımız, bu olayları çıkaranlarda hangi takımı tutuyorlarsa tutsunlar onlar da bir tarafta. Artık safları böyle belirlemezsek, bu Fener - Trabzon, Trabzon – Beşiktaş, Beşiktaş – Galatasaray kavgası sürüp gidecek ve çocuklarımızı nefret içinde büyüteceğiz.  Bunu çözmemiz lazım başka tülü bunun bir yöntemi yok” dedi.

Demirkol, TFF’nin vereceği kararla ilgili olarak “3-0 olacak. Fenerbahçe 4-5 maç alır diye düşünüyorum. Muhtemelen Tolga’ya ceza verecekler. Mustafa’nın da adı geçiyor ama Tolga çok göbeğinde işin. Annesine küfür edilmiş galiba. Kendisine hâkim olmadı herhâlde. Mümkün olduğunca kendimizi kontrol etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Maçın ardından bazı yorumcuların olayları 2010-2011 sezonuna ve Fenerbahçe – Trabzonspor arasındaki sürece çekmeye çalışmasını değerlendiren Mehmet Demirkol, “Çok yeri değil, manası yok. Bu işi dediğim gibi ele almamız lazım. Biz hepimiz bir takımız. Futbol kurallarına göre oynansın, adilce oynanansın, Kavgasız gürültüsüz oynansın diyenler bir takım olmalıyız, geri kalanları da diğer takım. Yoksa biz bunu tuttuğumuz takımlara ayrılıp öyle tartışmaya kalkarsak bunun içinde kavgadan başka bir şey çıkmaz. Artık yeni çözüm bulmamız lazım yoksa öldürüyoruz futbolu” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor