Hava Durumu

:

:

:

Mehmet Bolat, İmamoğlu'nu Tarsus'a Davet Etti

21 Eylül 2019 Cumartesi 13:11

SONMANŞET.COM- Bağcılar eski Belediye Başkanı ve kısa adı AKFED olan Akdeniz 1946 Demokratlar Federasyonu Genel Başkanı deneyimli siyasetçi Mehmet Bolat ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun dostluğu görenleri kıskandırdı.

Mehmet Bolat, İmamoğlu'nu Tarsus'a Davet Etti

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SONMANŞET.COM- Bağcılar eski Belediye Başkanı ve kısa adı AKFED olan Akdeniz 1946 Demokratlar Federasyonu Genel Başkanı deneyimli siyasetçi Mehmet Bolat ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun dostluğu görenleri kıskandırdı.

Adnan Menderes Dernekler Federasyonunun İstanbul’da Adnan Menderes’in Anıt Mezarında düzenlediği ölüm yıldönümü anma etkinliğinde bir araya gelen Ekrem İmamoğlu ve Mehmet Bolat yaklaşık yarım saat baş başa görüştüler.

Etkinlik boyunca Ekrem İmamoğlu’nun yanından ayrılmayarak hayranlığını dile getiren Mehmet Bolat, “Türkiye’nin önümüzdeki süreçteki en popüler ismi haline gelecek olan sayın Ekrem İmamoğlu’nu kadim şehir olan Tarsus’umuza, Mersin’imize davet ettim. Sayın İmamoğlu ilk fırsatta Mersin’e ve Tarsus’a geleceğini ifade etti. İmamoğlu’nu bölgemizde konuk etmekten büyük gurur duyacağız” dedi.

Okuyucu Yorumları

(0 yorum)
600
Gönder
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sonmanset.com sorumlu tutulamaz.