Mehmet Altıparmak'tan Süper Lig ve sözleşme açıklaması! Kalıyor mu?

03.06.2019 - 14:17 | Son Güncellenme: 03.06.2019 - 17:17

Mehmet Altıparmak'tan Süper Lig ve sözleşme açıklaması! Kalıyor mu?

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından biri olan Gazişehir’in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altıparmak, geleceği hakkında da konuştu. Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Mehmet Altıparmak’ın açıklamaları şu şekilde:

Mehmet Altıparmak: "Tek amacımız Spor Toto Süper Lig'e çıkmaktı"

Gazişehir’de göreve geldikten sonra planlı, programlı bir şekilde çalıştık. Önceki performans kenti memnun etmemişti. Şükürler olsun ki iyi bir birliktelik yakaladık. Göreve geldiğim ilk gün de söylediğim gibi tek amacımız Spor Toto Süper Lig’e çıkmaktı. Bunu başarmak için yoğun bir uğraş verdik. Çok şükür de başardık.

Mehmet Altıparmak: "Amacımıza ulaşmış olmamız önemli"

Açıkçası lig bizim için zorlu geçti. Kritik maçlarımız da oldu. İlk 2’de yer alıp çıkmak isterdik elbette ama amacımıza ulaşmış olmamız önemli. Play-Off maçları her zaman heyecanlı geçer. Biz de takımımıza neler yapması gerektiğini anlattık. Camia olarak Süper Lig’e çıkmayı çok istedik. Ekibime, futbolcularıma, yönetimimize ve tüm destek verenlere teşekkür ediyorum.

Mehmet Altıparmak, Gazişehir'de kalacak mı?

Benim Gazişehir ile olan kontratım sona ermiş oluyor. Kalıp kalmayacağım konusunda şunu söyleyebilirim; yönetimimizle bayram sonrası bir görüşme yapacağız. Tabii ki devam etmeyi arzu ediyoruz. Yönetimimizin vereceği karar da önemli. Hayırlısı olsun.

"Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig’e yükseldik ve yeni bir hedefimiz var. O da Spor Toto Süper Lig’de kalıcı olmak. Bunu başarmak istiyoruz. Bu performansımızı daha da yukarıya taşıyarak Süper Lig’de kalmamız lazım. Bunu başaracak güçte olduğumuz görüşündeyim.

Senin için hazırladığımız haberler