Haberler

Medipol Başakşehir Taraftarından Filistin'e Destek

Güncelleme:

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi C Grubunda Braga ile karşılaştığı müsabakada tribünlerde Filistin'e destek için pankart ve bayraklar dalgalandırıldı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. maçında evinde Braga ile karşılaşan Başakşehir'in tribünlerinde Filistin yalnız bırakılmadı. Kale arkasında bulunan tribünlerde Filistin bayrakları dalgalandıran taraftarlar Filistin lehine sloganlarda bulundu. Ortalarında dev Türk bayrağı dalgalandıran grup diğer yandan da Filistin bayraklarını sallayarak Filistin halkına destekte bulundu.

"KUDÜS İÇİN SONSUZA DEK BİRLİKTEYİZ"

Kale arkasında açılan pankartta yazan 'Biz senin için 90 dakika, Kudüs için sonsuza dek birlikteyiz' yazısı dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Filistin Kudüs Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

TYY:

Bİ KEREDE KENDİ ŞEHİDİNİZ İÇİN PANKART AÇIN YEMİŞİM KUDÜSÜ ZAMANINDA KARIŞ KARIŞ SATMASAYMIŞLAR YAHUDİLERE

5
1
yanıtYanıtla
Mehmet Emin:

Abdullah Avcı istifa. Sen gel önceki maçlarda Alman takımına karşı felan takımını yendir, Adebayor gibi, Elia gibi oyuncularını oynatma. Neymiş Türkiye''de lidermiş. İstersen şampiyon ol. Avrupa''da yol alamadıktan sonra, boş. Sen bir vatan hainisin.

3
1
yanıtYanıtla
bilal:

İSRAİL VE ABD HAİNLER

2
0
yanıtYanıtla
Mustafa emre:

Her gece ağlamak ve en acısı FILISTIN için sessiz ağlamak birşey yapamamak beni her gün öldürüyor

2
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Buseeeeeeeee nerdesin?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title