DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

MEDAR Hastanesi’nin Toplantısında Şok!

Son Güncelleme :

18 Ocak 2020 - 15:50

/ kez okundu.
MEDAR Hastanesi’nin Toplantısında Şok!

Dr. Şahin Talus, Dr. Veysel Besnili, Dr Metin Göklü ve İzmit Belediyesi eski Başkanı Nevzat Doğan’ın ortaklığında Gölcük, Gebze ve Sakarya’da hizmet veren MEDAR Hastaneleri 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Beytül Kebap’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şehir Hastanesi konusunda da konuşan Talus, “Şehir Hastanesi Kocaeli’de gerçekten geniş ve çok büyük bir hastane yapılıyor. Devlet, bu işi elinden geldiğince çok profesyonel ve güzel yapıyor. Siz işinizi iyi yapmıyorsanız, hekiminiz hastaya iyi bakmıyorsa herkesi etkiler. Herkes gelen hastaya annesine, babasına baktığı gibi bakması lazım” dedi. Yanık ünitesiyle ilgili bir sağlık kurumu açmayı düşünüyor musunuz sorusu üzerine Talus, “Ben Başiskele ilçe başkanıyken benim hayalimdi meslek hastalıkları hastanesi. Biz onun onayını da almıştık. Sonra Sağlık Bakanlığı, meslek hastalıkları devlet hastanesi formatını kaldırdı. Sadece şehir hastanesi ya da eğitim kampüslerine koydu. Şehir hastanesine bir bölüm yapılabilir. Yanık ünitesi de şu anda Kocaeli’de Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’nde var. Yanık ünitelerini özelde pek kurdurtmuyorlar” ifadelerinde bulundu

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.