GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MECLİS’TE TÜTÜNCÜ SEVİNCİ

MECLİS’TE TÜTÜNCÜ SEVİNCİ

Tarih 08 Şubat 2017, 21:44 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL HABER - AK Parti Giresun İl Başkanı ve Meclis üyesi Hasan Ali Tütüncü, uzun bir aradan sonra Meclis toplantısına katıldı.


Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı 2. toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında yapıldı. Toplantıya uzun zamandır İstanbul’da tedavi gördüğü için meclis toplantılarına mazeretli olarak iştirak edemeyen AK Parti Giresun İl Başkanı ve Meclis üyesi Hasan Ali Tütüncü de katıldı.

Toplantı öncesi melis üyelerine kısa bir konuşma yapan aynı zamanda Giersunspor Kulübü Başkan Yardımcısı olan AK Parti Giresun İl Başkanı ve Meclis üyesi Hasan Ali Tütüncü, tedavisi süresince kendisini yalnız bırakmayan üyelere teşekkür etti.

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

Başta Belediye Başkanı Kerim Aksu olmak üzere meclis üyelerine ‘‘Allah hepinizden razı olsun’ diyen Tütüncü, Meclis’in başarılı projelere imza atacağına inandığını söyledi.

SENİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLU OLDUK

Belediye Başkanı Kerim Aksu da yaptığı konuşmada Tütüncü’yü aralarında görmekten mutlu olduklarını kaydederek, ‘ Size acil şifalar diyorum. Herşey gönlünce olsun. Allah sıhhat ve afiyet versin’ dedi.

Konuşmaların ardından Tütüncü, salondan ayrıldı.

Öte yandan, toplantıda İmar Komisyonu raporundan 34 madde onaylanırken 1 maddenin tekrar görüşülmesine, Trafik Komisyonu raporundan 8 madde onaylanırken 1 maddenin tekrar görüşülmesine ve Plan ve Bütçe Komisyonu'nun 2 maddesinin kararına oy birliği ile karar verildi.

 

 

 

Bu haber 3789 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi