• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meclis Başkanı Mustafa Şentop'tan milletvekillerine casus filmlerini aratmayan hediye!

Yeniakit Publisher
2020-01-17 10:43:00 - 2020-01-17 11:07:38
Meclis Başkanı Mustafa Şentop'tan milletvekillerine casus filmlerini aratmayan hediye!

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, milletvekillerine TBMM'nin açılışının 100'üncü yılına özel ajanda gönderdi. Ajandanın özellikleri akıllara casus filmlerini getirdi. Hediyeyi inceleyen milletvekillerinden beğenenler olurken kullanımla ilgili kuşkuya düşenler de vardı.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, milletvekillerine casus filmlerindekileri aratmayan, ‘akıllı’ uygulamalar içeren özel bir ajanda hediye etti. Hürriyet gazetesinden Bülent Sarıoğlu'nun haberine göre, Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un, TBMM’nin açılışının 100’ncü yılı nedeniyle tüm milletvekillerine gönderdiği ajanda ilgi uyandırdı. Akıllı ajandanın en önemli özelliği gerektiğinde içeriğinin toptan yok edilebilmesi.

Beğenen de var kuşkuya düşen de

Ajandaya özel kalemle alınan notlar, mikrodalga fırında silinebiliyor. Dörtte üçü su dolu kahve kupasıyla birlikte mikrodalga fırına konulan not defterinin içeriği 80 saniyede siliniyor. Özel hediyeyi inceleyen milletvekilleri arasında beğenen de var kullanımla ilgili kuşkuya düşen de var.

Bazı milletvekilleri, “Sanki casusların kullandığı araçlardan esinlenilmiş gibi. O kadar rahat kullanamayabiliriz” görüşünde.

(Hürriyet)
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selman

Sentop, yeni dünya duzenini savunacak kadar sapıtmış olduktan sonra, varsın boyle isler yapsın cok mu? La havle vela kuvvete illa billa aliyhil azim. HasbünAllah ve niğmel vekil...

Ferdi

Boş işlerin boş uygulamaları millet ne halt yiyeceyini şasırmışların kuyruğuna takılmış gidiyor bir alamete.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23