MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN VE BAKANLARDAN NEVŞEHİR’E TAM DESTEK

MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN  VE BAKANLARDAN NEVŞEHİR’E TAM DESTEK

kahraman

Nevşehir Milletvekilleri TBMM DivanKatibi Mustafa AÇIKGÖZ, Ebubekir GİZLİGİDER, Murat GÖKTÜRK ve  Belediye Başkanı Hasan ÜNVER ile  birlikte yeni kabinede Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen  Bekir BOZDAĞ ve Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine getirilen  Numan KURTULMUŞ ile TBMM Başkanı  İsmail KAHRAMAN’ı ziyaret ettiler.

Yeni kabinede Başbakan Yardımcısı olan  Bekir BOZDAĞ’a hayırlı olsun dileklerini ileten heyet , yapılan görev dağılımında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın  Bakan BOZDAĞ’a  bağlanması hasebiyle Nevşehir Külliyesi konusunda hem kendisine bilgi verdiler hem de külliyenin tamamlanması noktasında desteklerini talep etti.  Bakan BOZDAĞ yapımı devam eden külliyeye ilgisi ve destek olma noktasındaki düşünceleri heyeti ziyadesiyle memnun etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan KURTULMUŞ’u Nevşehir’e davet eden heyet ziyarette kendilerinin de desteğiyle Eylül ayında yapılması planlanan turizm çalıştayından bahsederek. Sektör temsilcilerinin de katılımıyla Kapadokya turizmini bir üst seviyeye çıkarmak amacıyla Ören yerleri, Sit alanları ve Kapadokya’yı bir bütün olarak değerlendireceğimiz toplantıya katılım konusunda  Bakan KURTULMUŞ’un  olumlu düşüncesi bizleri sevindirdi.  Her platformda dile getirdiğimiz 5 milyon nitelikli turist hedefimizden memnuniyetini dile getiren ve bu hususta Hükümetimizin her zaman bize destek olacağını belirten Sayın Bakanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, destekleri için teşekkür ettik.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ