Açılışa Vali Ahmet Kara, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB Genel Başkan Vekili ve Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci ve Belediye Başkanı Ünal Yavuz, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, ilçe oda başkanları ve davetliler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende açılış konuşmasını Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse yaptı.
Mecitözü Ziraat Odası yönetiminde 4.5 yıldır görev aldıklarını belirten Köse, “Odamız 4 kadrolu personeli, 2 tarım danışmanı ile Mecitözü çiftçisine hizmet ediyor. Bu süre içerisinde 3 katlı hizmet binası, 25 dönüm örnek meyve bahçesi, saatte 5 ton kapasiteli eleme tesisi kurduk. Ayrıca tarım ilaçları satış mağazamızda sertifikalı tohum ve gübre satışımızla Mecitözülü çiftçimizin hizmetinde kullanmaya başladık” dedi.
Köse’nin ardından Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Vali Ahmet Kara da birer konuşma yaptı.
Programın devamında Mecitözü Ziraat Odası tarafından hazırlanan plaketler sırasıyla Vali Ahmet Kara, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar ve TZOB Genel Başkan Vekili Nejat Gamzeli’ye verildi.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim