Öğretmen

MEB 5 Bin Ücretli Öğretmen Alımı Mülakat Tarihleri Halen Açıklanmadı

8 Haziran- 13 Haziran 2018 tarihleri arasında başvuruları alınan 5 bin ücretli öğretmen alımı mülakat tarihleri hâla belli olmadı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana adaylar başvurularını gerçekleştirmişlerdi.

MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasının gerçekleştirildiği bilinirken 5 bin ücretli öğretmenlik mülakat tarihlerinin açıklanmaması adayları üzdü.

Adaylar sosyal medya üzerinden ve kamupersoneli.net olarak bizlere gönderdikleri mesajlarda ve yorumlarda mülakat tarihlerinin bir an önce açıklanmasını talep ediyorlar.

NEREDEYSE 2 AY OLACAK

Adaylar başvurularını 8- 13 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirdikleri ifade ederek Ağustos ayına gireceğimiz şu günlerde mülakat yerlerinin bir an önce açıklanması talebinde bulunuyorlar.

MEB’DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başvuruları alınan 5 bin ücretli öğretmen alımına yönelik olarak mülakatların ne zaman yapılacağı hakkında herhangi bir detay henüz açıklanmadı.

Milli Eğitim Bakanı olarak göreve getirilen Selçuk’un bir an önce bu sorunu ortadan kaldırması adına adayların talepleri sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor.

İlan metni içinde sonuçlar ile alakalı olarak verilen detaylarda ise;

“Not: Sözlü sınavların yapılması, sınav sonuçlarının ilanı, sonuçlara ilişkin itiraz ve atama sürecine ilişkin diğer hususlar daha sonra http://meb.gov.tr ile http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinden ilan edilecektir.” ifadeleri yer almıştı.

5 bin ücretli öğretmen mülakat tarihleri açıklandığı anda kamupersoneli.net olarak sizlerle paylaşacağız.

Bir Yorum

  1. Ücretli öğretmen atama kontenjanları adaletli dağıtılmadı! Çok büyük mağdurları olacak

  2. Ingilizce 1000 olmali.din kulturu bile daha fazla. Ne din kulturuymus beee

  3. Adil kontejan dağılımı.istiyoruz ilk verilen sözler tutulmadı.yapılanlar farklı ilksoylenen sözler çoook farklı .arkadaşlar cumhurbaşkanlığına yazın .edevletten isteklerinizi.

  4. Sayın Bakanım Mülakat mağduru öğretmen adayları sizlerden yardım bekliyorlar. İnşAllah bunların haklarıda verilir.

  5. Sayın Bakanım Mülakat mağduru öğretmen adayları sizlerden yardım bekliyorlar. İnşAllah bunların haklarıda verilir.

  6. Adil kontenjan dagilimi istiyoruz atanamayan fizik gibi bolumlerin kontenjani cok az atama amacinin disina cikmistir

  7. Biyolojiye 32 kontenjan vermisler ve pek cok bolume adaletsiz kontenjan…Sayin bakanimizin bu durumu duzeltecegine inaniyorum

  8. Ücretli öğretmenliğe kadro verilmesi yıllarca kpss çalışan adaylara haksızlık.hem para kazanıp hem atanacaklar 50 60 puanla bu iptal edilmeli