Meb Personeli

MEB 2019 İl Dışı Tayin Sonuçları Açıklandı! İl Dışı Tayin Sonuçları Sorgulama Ekranı

Farklı şehirlerde görev yapmak isteyen öğretmenler tarafından merakla beklenen il dışı tayin sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Personel Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Görev aldıkları illerde en az 3 yıl görev yapan personellerin dahil edildiği iller arası tayin başvurusu yapan öğretmenler sonuçlara: “https://atama.meb.gov.tr/?islemID=249” web adresi üzerinden erişime açıldı.

MEB İL DIŞI TAYİN TAKVİMİ

MEB tarafından il dışı tayin takvimi şu şekilde açıklandı;

MEB 2019 İl Dışı Tayin Sonuçları Açıklandı! İl Dışı Tayin Sonuçları Sorgulama Ekranı

MEB İL DIŞI TAYİN BAŞVURUSU KİMLER YAPABİLİR?

İl listesinde belirtilen illerin dışındaki illerde görev yapan ve 30 Eylül 2019 tarihi itibarıyla 3 yıllık çalışma süresini tamamlamamış olan öğretmenler, istemeleri halinde listedeki 23 ille sınırlı olmak kaydıyla yer değiştirme başvurusunda bulunabilecek.

Bu listede belirtilen illerin birinde görev yapmakta iken soruşturma sonucu bu illerin dışındaki bir il’e atananlar, bu kapsamda başvuruda bulunmaları halinde, soruşturma sonucu ayrıldıkları il haricindeki diğer illeri tercih edebilecekler.

Bu kapsamda yapılacak yer değiştirme başvuruları Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri başvurularına ilişkin atama işlemleri sonuçlandırıldıktan sonra değerlendirmeye alınacak. Bu kapsamda yapılan başvurular da 25 Haziran’da sonuçlandırılacak.

Bir Yorum