ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

MBD hız kesmiyor

16-08-2018 13:20:24 - AKYAZI
MBD hız kesmiyor

Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) Akyazı İlçe Teşkilatı, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Özgür Adımlar

MBD Başkanı İbrahim Keleş, yaptığı açıklamada, dernek olarak toplumda her alanda önemli rol üstlenmeye devam edeceklerini söyledi.

Gençlik hareketi olduklarını ve kendilerine büyük sorumluluk düştüğünü anlatan Keleş; "Geldiğimiz günden beri Akyazı'daki genç kardeşlerimiz için büyük projelere imza attık. İstanbul’dan üç kez eğitim koçu getirerek konferans yaptık. Kastamonu Üniversitesi'nden 3 akademisyen ile güzel bir programa imza attık. Psikolojik hap konulu program için İstanbul’dan Abdurrahman Uzun'u getirip eğitime destek vermeye devam ettik. Gençleri topluma yakınlaştırıp her hafta İlçe Müftülüsü İzzet Şener hocamızla Merkez Camiini ziyarette bulunduk. Bu program Eylül'de de devam edecek." dedi.

Gelecek ay da sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam edeceklerini kaydeden İbrahim Keleş, şunları söyledi; "Eğitimin yanı sıra genç öğrencilerimiz için stres atmaları için hafta sonu turlar düzenliyoruz. Ecdadın önemini anlatabilmek için başta Çanakkale gittik. Daha sonra İzmit’te çekimi süren Payitaht Abdülhamithan setini ziyaret ettik. Ertuğrul Gazi ve Akşemseddin Hazretleri Türbesini ziyaret edeceğiz."

MADDE SATANLARA NEFES ALDIRMAYACAĞIZ

Engellilere, hastalara ve yaşlılara yönelik ücretsiz traş hizmetine de devam edeceklerini vurgulayan Keleş; "

Eylül ayı itibariyle sıkı bir program bizleri bekliyor. Önce anneler ile söyleşi programına başlamayı hedefliyoruz. Ara vermeden kariyer günleri ile öğrencilerimizi buluşturmayı planlıyoruz. Öğrencilerimizi örnek almaları için topluma örnek kişiler ile bir araya getirmeye çalışacağız. Aynı zamanda ev ziyaretlerimiz devam edecek.  Gençleri tuzağına çekmeye çalışan toplum ile alakası olmayan kişi yada kişileri için mahallelerde, sokaklarda, her nerde olursa olsun madde satan yada sattıranlara Akyazı'da nefes aldırmayacağız. Polise ve askere tam destek vereceğiz. Bir evlat kolay yetişmiyor. Bu konuda asla geri adım atmayacağız" şeklinde konuştu.

Ürdüç
MBD hız kesmiyor
UB Group
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor
MBD hız kesmiyor

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden