‘Mazlumların ana kucağıyız’

Gönüllerde Birlik Vakfı Kurucularından Mahir Damatlar, Türkiye Cumhuriyeti devletinin artık bu coğrafyaya yetmediğini belirterek, “Bu millet çok yakın bir zamanda Allah’ın da yardımıyla bölgesinde ve dünyada hak ettiği yeri alacaktır.” dedi.

26 Mayıs 2017 Cuma 16:39
‘Mazlumların ana kucağıyız’

Gönüllerde Birlik Vakfı Kurucularından Mahir Damatlar, Türkiye Cumhuriyeti devletinin artık bu coğrafyaya yetmediğini belirterek, “Bu millet çok yakın bir zamanda Allah’ın da yardımıyla bölgesinde ve dünyada hak ettiği yeri alacaktır.” dedi.


Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından ‘Bir Ses Böler Geceyi’ konulu 15 Temmuz’u anlatan programda konuşma yapan Gönüllerde Birlik Vakfı Kurucularından Mahir Damatlar, Ömer Halisdemir’in bu milletin çocuklarına şereflice ölmenin güzelliğini öğrettiğini söyledi.


‘İSTİKBALE ÜMİTLE BAKAR OLDUK’


15 Temmuz gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde yaşananları da anlatan Damatlar, “Yıllarca hep şöyle bakmıştım. Acaba Allah emanetini bu milletin üzerinden aldı da başka bir millete mi verdi diyordum. Emniyet yanarken gelen itfaiyeye tanklarla ateş ettiler, yaralılar için gelen ambulanslara ateş ettiler ama hiç kimse de korku yoktu. Daha sonra televizyondan seyrettik ki Türkiye’nin her yerinde insanlar sağına soluna bakmadan vatan, millet, bayrak için ortaya çıkan insanlar belki hayatlarında bir kişiye tokat vurmamışlardır ama o gün aslan kesilmişlerdi. O manzaraları seyrettikten “Ya Rabbi sana şükürler olsun ki emanet halen yüce Türk milletinin elinde” dedim. Bu bize onur, gurur verdi. İstikbale de ümitle bakar olduk.” ifadelerini kullandı.



‘BU COĞRAFYANIN KAHRAMANLARI BİTMEZ’


Bu coğrafyanın hainlerinin hiçbir zaman bitmeyeceği gibi kahramanlarının da hiçbir zaman bitmeyeceğini de vurgulayan Damatlar, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Analar daha nice kahramanlar doğuracak. Hatta o kahramanlar, kahramanlık yaptıklarının farkında bile olmayacaklar. Normal bir şeyler yaptıklarını fark edecekler.


Bu coğrafya da onlarca medeniyet üst üste kurulmuş ve yok olmuş. Artık Türkiye Cumhuriyeti devleti bu coğrafyaya yetmiyor. Anadolu, Balkanlardan, Kafkaslardan, Orta Doğu’dan dünyanın her tarafındaki zulme uğrayan mazlumların ana kucağı olmuş. Dünyadaki bütün mazlumlar bizim için dua ediyorlar. Bu duaların yüzü suyu hürmetine bu millet çok yakın bir zamanda Allah’ın da yardımıyla bölgesinde ve dünyada hak ettiği yeri alacaktır.


‘TSK’YI İSLAM’IN SON ORDUSU OLARAK GÖRELİM’


Biz dualarımızda hep ordumuzu, devletimizi koru diye dua ediyoruz. Darbeyi bertaraf eden yine peygamber ocağı dediğimiz şerefli TSK’nın kahraman evlatlarıdır. Aman şöyle bir şeye düşmeyelim. İçimize üç, beş hain sızdı diye TSK’yı suçlamayalım. Yüzyıllardır dünyanın en köklü ve en büyük ordularından birisi olan silahlı kuvvetlerimizi hep gözbebeği ve İslam’ın son ordusu olarak görelim.”


Son Güncelleme: 26.05.2017 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.