Doksandan fazla profili ile maxima fuar standı aynı zamanda dünyadaki standlar arasında en çeşitlilik içeren sistemlerdir. Yüzden fazla aksesuar sayesinde, maxima sistemleri özellikle geniş alanlara sahip büyük projelerde potansiyelini gösterir. en iyi fuar standı yapan işletmeler, profesyonelleri düşünerek, geliştirdikleri bu standlar için, teknik bilgi birikimine ihtiyaç duyarlar, ancak maksimum yaratıcı özgürlüğü de ürüne taşırlar.

Avantajları

Sergilerde ve sunumlarda en üst düzey özgürlük ve hareket alanını sağlar. Sabit işlevselliği ile beraber, ağır nesneler için sağlamlık ve dayanıklılığı da beraberinde getirir. Hızlı şekilde kurulumu gerçekleştirilebilir. Yüksek derecede gerginlik kilit teknolojisini içerir, bu sayede hızlı montaj özelliğine sahiptir. Farklı boyutlarda talep edilebilir. Çeşitli mekanik, elektronik ve elektrik aksam aparatların kamufle edilmesine olanak vererek, kablo veya teknik parça gibi düzeneklerin kolaylıkla görünürlüğünü ortadan kaldırmaya olanak verir.

Yüksek Güvenilirlik

Son derece güvenilir olmakla beraber, yüksek kaliteli bileşenler ile özellikle alüminyum malzemesi kullanıldığı için kararlı, uzun ömürlüdür ve estetiktir. RAL renk paletinden geniş bir renk yelpazesi ile sadece mekansal değil, aynı zamanda mükemmel renk gereksinimlerini de karşılar.

Tekrar Kullanılabilirlik

Maxima standlar, tekrarlı olarak kurulum yapılıp tekrar eski haline getirilebilir ergonomik sistemlerdir. Bunun yanı sıra, maliyet olarak ekonomiktir ve zamandan kazandırır. Modüler fuarlarda, modern zarafeti ve farkı birleştiren bu fuar standı maksimum kullanılabilirlik düzeyinde tasarlanır.

Diğer Standlar İle Kıyaslama

Diğer modüler standlar arasında yer alan yenilikçi modüler standlar olarak Maxima standları, uluslararası kalite yaklaşımları, görsel çekicilikleri ve ayrıcalıklarıyla öne çıkmakta ve eski tip standlara kıyasla insanların markayı hatırlamasına daha çok yardımcı olmaktadır. Maxima fuar standları, ürünlerin ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde sergilenmesini sağlayan işlevsel, şık ve pratik modüler stand sistemidir. Kullanılan ürünler yüksek oranda geri dönüşüme tabi tutulduğundan, maliyet açısından ahşap sergi standlarından daha ekonomiktir.

Editör: TE Bilisim