Vakfıkebir İlçesi Deregözü İlk ve Ortaokulunda "Matematiğin Bilim ve Teknoloji ile Etkileşimi" konulu seminer Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İdris Ören tarafından verildi.



TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Programı kapsamında Vakfıkebir İlçesi Deregözü İlk ve Ortaokuluna Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İdris Ören misafir oldu.
TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanlığı tarafından, alanında uzman bilim insanlarını özellikle dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilerle buluşturma ve öğrencilerin bilime karşı ilgisini pekiştirme amacı ile "Bilim Söyleşileri" adı altında düzenlediği etkinlikler kapsamında Deregözü İlk ve Ortaokuluna Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İdris Ören misafir oldu.
Okul İdaresinden yapılan açıklamada; "Matematiğin Bilim ve Teknoloji ile Etkileşimi" konulu seminerde öğrencilerimize Matematiğin hayatımızdaki yerini ve önemini anlatan Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İdris Ören'e okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz denildi.”