Akdeniz Bölgesi Masterler Futbol Birliği Başkanı Temel İlkitoğlu, Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıda, geçen sezonu değerlendirerek grup şampiyonu olan Hatay, ikinci olan Adana, üçüncü olan Osmaniye ve dördüncü olan Kozan takımlarının sporcu, teknik kadro ve yöneticilerini kutladı.

Geçen sezon ilkini gerçekleştirdikleri “Akdeniz Bölgesi Masterler Futbol Ligi”nde amaca ulaşıldığını ve deneyim kazandıklarını ifade eden İlkitoğlu, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Tüm hedefimiz gençlik dönemlerinde futbol oynamış kişilerin ilerleyen yaşlarında da spordan kopmamaları ve gençlere model olmalarını sağlamaktır. Geçen yıl Türkiye genelinde oluşturulan masterler futbol ligi büyük ilgi gördü. Resmi hakemler yönetiminde gerçekleşen karşılaşmalar tatlı rekabet ortamında zevkli ve çekişmeli geçti. Geçen sezondan hayli deneyim kazandık. Yeni sezonda lige katılmak için yapılan başvuruları değerlendirerek katılımı artırarak ligi cazip hale getireceğiz.  Ligde kaliteyi artırmak ve daha çok kişiye spor yaptırmak için sponsor kuruluşlardan destek bekliyoruz.  Masterler ligine katılan takımların sporcu, antrenör ve yöneticilerine, İl Spor Müdürlerine ve stat görevlilerine teşekkür ederiz.”

-TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?-

Hayli verimli geçen toplantıya, Adana Masterler Futbol Kulübü yöneticilerinin yanı sıra, Mersin Karacailyas, Mersin Mezitli, Hatay, İskenderun, Osmaniye, Adana Kozan ve Ceyhan Masterler Kulübü yöneticileri katılarak yeni sezon için yapılması gereken konular hakkında bilgi alışverişinde bulundular. 

Bu arada, sezon başlamadan önce Mersin, Osmaniye ve Hatay gibi illerde de toplantılar yapılacağı öğrenildi.