HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Mart 2019, Çarşamba 09:06 tarihinde eklendi. 1084 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Master Atletler Batman’dan iki kupayla döndü

Lüleburgazlı Master Atletler Reyhan Demirel ve Ümit Er, Batman’da düzenlenen 3.Yarı Maratonundan madalyalarla döndüler.
Master Atletler Batman’dan iki kupayla döndü  

Marla Atletizm Takımı sporcuları maraton branşında madalyaları toplamaya devam ediyor. 17 Mart Pazar günü yapılan 3.Batman Yarı Maratonu’nda Marla Atletizm Takımı Master Atletlerinden Reyhan Demirel ve Ümit Er kürsüye uzanan isimler oldular. Bayan atlet Reyhan Demirel, 50-54 yaş grubunda 1.olmayı başarırken, Ümit Er ise 40-44 ya grubunun 2.olmayı başardı.

Lüleburgaz’ın ismini birçok yarışta duyurmayı başaran Marla Atletizm’in başarılı sporcuları atletizm camiasında da büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Otoriteler bu kadar kısa sürede, maraton gibi ağır bir branşta elde edilen bu başarının çok anlamlı olduğunu, böyle bir başarının ancak üstün bir yetenek ve iyi bir hocayla gerçekleşeceği ifade edilirken, antrenör Oğuz Kesimli’ye büyük övgüler geliyor.

Yarışmaya katılan diğer sporcular Emrullah Demirel ve Kamuran Yücel ise yaş gruplarında ilk 10’a girerek takımına puanlar kazandırdılar. Bu sporda yeni olan Kamuran Yücel Adana 1.38 olan derecesini 1.35 ‘e çekerek ilerisi için olumlu sinyal verdi. Tecrübeli Master Atlet Emrullah Demirel ise iyi derecelerinden birini yaparak maratonu tamamlama başarısı gösterdi.

Dereceye giren sporcular sevinçlerini şöyle dile getirdiler; Her geçen gün daha iyi oluyoruz. Bu başarının mimarı tabi ki hocamızdır. Ona buradan sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Daha yolun başındayız ve yapacağımız çok işler var. Özveriyle çalışan Lüleburgaz atletizm tarihine altın harflerle yazılacak başarılara imza atmak istiyoruz.”

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek