Martinez'e La Liga vizesi çıkmadı

Martinez'e La Liga vizesi çıkmadı
İtalya Serie A Ligi'nin köklü kulüplerinden Inter'de forma giyen Lautaro Martinez, özelikle bu sezon ortaya koyduğu saha içi performansı ve attığı gollerle tüm futbolseverlerin ilgisini üzerinde toplamayı başarmıştı.

Ancak İtalyan devi, şans bulduğu karşılaşmalarda takımına verdiği tabela katkısıyla İspanya La Liga'nın son şampiyonu Barcelona'nın transfer listesine ilk sıradan dahil olan Arjantinli golcüsünü kolay kolay bırakacak gibi görünmüyor.

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Inter, Katalan ekibinin oyuncusu için kendilerine ilettiği takas içerikli transfer teklifini reddetti.

Kadrosunda yer alan Nelson Semedo ve Junior Firpo'yu takas için öneren ve "hayır" cevabını alan Barcelona'nın bu transferde izleyeceği tutum ve atacağı bir sonraki adım ise merak konusu.

Arjantinli yıldız, sezon başından bu yana Inter formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 31 maçta rakip fileleri 16 kez havalandırmış, kaydettiği 2 asistle de takım arkadaşlarının gollerini hazırlayan isim olmuştu.