Haberler

Martin Linnes'in Sivasspor maçında yaptığı hatalara taraftarlar tepki gösterdi

Güncelleme:

Norveçli futbolcu Martin Linnes, Galatasaray - Sivasspor maçında iki kritik hatanın altına imza attı. Yaptığı hataların ikisi de golle sonuçlanan Norveçli futbolcuya sosyal medyada taraftarlar tepki gösterdi.

Galatasaray'ın Sivasspor ile oynadığı maça Norveçli futbolcu Martin Linnes'in yaptığı iki kritik hata damga vurdu. Galatasaray'da bu sezon rotasyon oyuncusu olarak kullanılan ve son olarak geçtiğimiz hafta içi Ankaragücü maçında 45 dakika görev alan Martin Linnes, Sivasspor karşısında ilk 11'de görev aldı.

İKİ GOLDE DE İMZASI VAR

Sivasspor'un Max Gradel ile attığı golde büyük bir geri pas hatası yapan Martin Linnes, Sivasspor'un Tyler Boyd ile attığı ikinci golde de Ryan Donk ile beraber ciddi bir pozisyon hatası yaparak sarı-kırmızılı takımın kalesinde iki gol görmesine yol açtı.

Bu sezon şu ana kadar 14 maçta görev alan Martin Linnes, 1387 dakikada sahada kaldı ve asist ve gol performansın altına imza atamadı.

TARAFTARLAR SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

Martin Linnes'in Sivasspor maçında yaptığı hatalar Galatasaraylı taraftarları çileden çıkardı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Twitter'dan Norveçli futbolcuya tepki gösterdi.

Martin Linnes'in Sivasspor maçında yaptığı hatalara taraftarlar tepki gösterdi

Martin Linnes'in Sivasspor maçında yaptığı hatalara taraftarlar tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Martin Linnes Galatasaray Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (3)

saymert:

arkadaş ne zaman sol linnes yada saracci belhanda kadrosuyla çıkan cim bom yenilmeye kaybetmye mahkum sen türk futbolcu al kıyıda beklet parasından başka hiç bir şey düşünmüyen yabancılar aut yok saha kötu karşında oynuyan sanki başka saha yuh derim . milyarlıklar hepsi general asker yok?

0
0
yanıtYanıtla
30 DK lık TİYATRO:

Senaryoya sadık kalmayan doğaçlama gelişen Futbol un yorumculuğunu yapan VAR ve avanesi Penaltı ile başlayan her yıl olduğu gibi Rutin senaryoya geri dönüşüyle birlikte ha şimdi ha oldu ha olacak derken Finaldede Sivas ı 10 kişi bırakmasına rağmenyazılmış olan senaryo gerçekleşmedi. . . Rezillik bu maç okadar açık ve net göründüki ne anlatırsanız anlatın anlatılamayacak durumların varlığını anlatabilmek adına teşpih yaptım, Teşpihte hata olmaz derler, görünen hatalarada teşpih yapılmaz ama mecburiyet

0
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Linnes Adamdir adam 2 hata yapti diye yedirtmeyiz evelallah , terimin yaptigi hatalarin yaninda fis gelir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title