Andre Villas-Boas'tan Luiz Gustavo açıklaması!

Marsilya Teknik Direktörü Andre Villas-Boas, Fenerbahçe'nin gündemindeki Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo için konuştu.

Haber; Sporx.com dış haberler
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
Andre Villas-Boas'tan Luiz Gustavo açıklaması!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
25 Ağustos 2019 15:37
Son güncelleme 25 Ağustos 2019 15:38
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Luiz Gustavo için Marsilya Teknik Direktörü Andre Villas-Boas'tan açıklamalar geldi.

Fenerbahçe'nin bonservisi için Marsilya'ya 5.5 milyon euroluk bir teklif yaptığı Luiz Gustavo hakkında konuşan Villas-Boas, tecrübeli futbolcunun transferinde bir gelişme olmadığını belirtti.

''GUSTAVO'YA GÜVENİYORUZ, PROBLEMİMİZ YOK''

Nice ile oynanacak maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Portekizli teknik adam, ''Yeni bir gelişme yok. Sezon başladığında transfer döneminin açık olması çok kötü bir şey. Böyle belirsiz durumlara neden oluyor. Luiz, çok iyi ve profesyonel bir futbolcu. Hakkında çıkan söylentiler onun maç hazırlığını etkilemez. Transfer sezonunun sonuna kadar kendisine güveniyoruz. Onunla bir problemimiz olmaz.'' sözlerini kullandı.

''PARAMIZ YOK, PARA OLMAYINCA TRANSFER YAPAMIYORUZ''

Transfer yapamadıklarını belirtenVillas Boas, ''Paramız yok. Olacak mı onu da bilmiyorum. Transfer yapmamız için öncelikle oyuncu satmamız gerekiyor. Çok zor bir durum. Paramız olmadığı için bir oyuncu bakamıyoruz.'' şeklinde konuştu. 

LOPEZ: ''LUIZ GUSTAVO'NUN KALMASINI İSTERİM''

Öte yandan Marsilya'nın 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Maxime Lopez, basın toplantısında ''Luiz Gustavo'nun takımda kalmasını isterim ama bu konuda hocamız konuşsa daha iyi olur.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam