• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Marsel yükseliyor NECDET KESTELLİ

Marsel yükseliyor

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.03.2015, 00:00
Türk tenisinin yükselen değeri Marsel İlhan, başarılarıyla göğsümüzü kapabartmaya devam ediyor. Marsel nihayet ikinci defa, ilk yüzler grubundaki yerine sağlam bir şekilde geri döndü. Marsel, son Dubai turnuvasında elemeden gelip iki turdan ikincisini dünya 13 numarası Lopez'i geçtikten sonra dünya bir numarası Djokovic'e yenilmiş olsa da 27 sıra birden yükseldi, 77. sıraya yani kariyerinin en üst sırasına oturarak hepimizi gururlandırdı. Marsel'in daha yükseklere çıkması hepimizi sevindirecektir. Yeter ki onu baskı altında bırakabilecek söylemlerden vazgeçilsin, ona verilen destek, yazılı ve görüntülü medyamız başta olmak üzere, her yerde hergün devam etsin... Kutluyoruz.

Mutlu bir hafta
Marsel İlhan'ın yeniden yükselişe geçmesi hepimizi sevindirirken kızlarımızdan da güzel haberler geliyor. Çağla Büyükakçay, Kuala Lumpur'da ana tablo'da yerini alırken 14 yaş ve altı kızlarımız Avrupa Kış Şampiyonası'nda 3. olmanın mutluğunu paylaşmaya devam ediyor. 15 yaşındaki raketimiz Berfu Cengiz'in başarılı çıkışı sürüyor. Antalya'da teklerde Melis Sezer'i yenerek finale çıkmasına rağmen turnuvayı ancak ikinci olarak bitirdi. Melis Sezer de teklerde yarı final oynamanın yanı sıra çiftlerde kupaya uzanmasını bildi. İpek Soylu, California'da oynadığı 25 bin dolarlık ITF Turnuvası'nda teklerde yarı final, çiftlerde ise final oynadı. Müge Topsel ve Ayla Aksu Mısır'da katıldıkları ITF turnuvasında çiftlerde beraber final oynadı. Hepsi ile gurur duyuyor, başarılarının giderek artmasını diliyoruz.

İpek Şenoğlu Turnuvası

Senenin özlemle beklenen veteran turnuvası, Bridgestone İpek Şenoğlu Tenis turnuvası, çok sayıda kadın-erkek tenisseverin katılımıyla 22 kategoride Akadlar Sporium İstanbul'da başladı. Katılamayanların en azından seyretmeye gitmelerini dilerim.

Federer mest etti


Öneminden dolayı atlayamadım... İstanbul Open'e katılması kesinleşen Roger Federer, müthiş bir hafta yaşarken bize de çok güzel maçlar seyrettirdi. Djokoviç'i yenerek şampiyonluğa ulaşması ile büyüklüğünü bir kere daha gösterdi ve seyircileri tüm oyunu ama özellikle "backhand"leri ile mest etti. Hafta boyuncu attığı "ace"ler ile de 9000 sınırını aşan 4. oyuncu oldu. Nadal, Buenos Aires'te; Ferrer ve kadınlarda Bacsinszky Acapulco'da; Safarova Doha'da şampiyon oldu. Erkeklerde pek değil, ama kadınlarda yavaş yavaş bir değişimin yaklaştığını hissediyor musunuz?

Kadınlar günü etkinlikleri

İzmir'de kadın günü etkinlikleri: Kültürpark'ta 6 Mart'ta Kadınlar günü kutlaması, kaçırılmamalı... 8 Mart 2015'te Gaziemir Dünya Kadınlar Tenis Turnuvası; ETV'de her kadına açık, günübirlik Kadınlar Günü Tenis Çiftler Turnuvası gerçekleşecek.

Milli takım Mersin'de


Dünya sıralamasında 133 ülke arasında 86. sırada yer alan Türk Milli Takımı Davis Cup Avrupa-Afrika II. Grubunda ilk tur maçını 6 Mart'tan itibaren, dünya sıralamasında 41. olan Güney Afrika Milli Takımı ile Mersin'de oynayacak. Takımız, bu sınava Mısır kampında hazırlandı. Umarız 8 Mart akşamı takımımızın başarısıyla mutlu oluruz. Çift maçına dikkat çekerek oyuncularımıza, kaptanımıza ve tüm ekibe başarılar diliyorum.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA