Markete silahlı saldırı: 3 ölü 1 yaralı

Son dakika haberine göre İstanbul Pendik'te pompalı tüfekli saldırgan, bir markete girerek akrabası olan kişilere kurşun yağdırdı.

Markete silahlı saldırı: 3 ölü 1 yaralı
banner158
banner174

İstanbul Pendik Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, A.E. isimli pompalı tüfekli saldırgan, iddiaya göre bir markete girerek akrabası olan kişilere kurşun yağdırdı.Marketten çıkan saldırgan ardından bir binaya girerek burada da bir kişiyi vurdu. Kurşunların hedefi olan O.Y., R.Y., A.Y. hayatını kaybederken A.Y. ise yaralandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, gerginlik uzun süre devam etti.Silahlı saldırgan polis tarafından gözaltına alındı. 

SALDIRGANI LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Pendik'te markette pompalı tüfekle 3 kişinin ölümüne neden olan saldırgan gözaltına alındıktan sonra emniyet güçleri tarafından olay yerinden çıkarılmak istenirken mahalledeki vatandaşlar saldırganı linç etmek istedi.Polis müdahalesiyle uzaklaştırılmak istenen vatandaşlar saldırganı linç etmek isterken ortalık bir anda karıştı.Saldırganı linç etmek isteyen vatandaşlar olay yerine akın etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2019, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER