Marenda Cafe&More Açıldı

Marenda Cafe&More Açıldı

Akçaabat nezih bir mekana daha kavuştu.  Marenda Cafe&More  muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

 

Her geçen gün yeni bir mekanın açıldığı Akçaabat’ta bir mekan daha hizmete girdi. Sahipliğini Akçaabatlı iş insanı Adnan Topsakal’ın kızı Elif Tuğçe Topsakal’ın yaptığı Marenda Cafe&More Söğütlü’de muhteşem bir törenle açıldı. Açılışa, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet H. Altıntepe, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu,  Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Eski Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon’un her geçen gün turizminin geliştiğini ve gelecek yıllarda bu gelişmenin ve alınacak payın artarak devam edeceğini ifade etti.

Açılışa Sahil Damgasını Vurdu.

Açılışta konuşan Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Söğütlü sahilinden geçirileceği iddia edilen yol ile ilgili konuşması davete gelenler tarafından alkış aldı. Bayraktar “Bu güzel sahilimizi görüyorsunuz. Benim hayalim kısa bir süre sonra çocuklarımla bu sahilde yspılscsk yürüyüş yollarından yürüyerek şehir hastanesine gitmek, Trabzonspor’un maçlarını izlemek için Akyazı stadına gitmeyi hayal ediyorum. İnşallah bu gerçekleşir” dedi.

İşletme sahibi Elif Tuğçe Topsakal ise işletmeyi hayata geçirmek için çok emek sarf ettiklerini ve her detayı düşündüklerini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından işyeri açılışı gerçekleştirildi.

marenda-cafe-more.jpgmarenda-cafe-more1.jpgmarenda-cafe-more2.jpgmarenda-cafe-more3.jpgmarenda-cafe-more4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler