MANİSA TEKSAS’A DÖNDÜ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2016 - 11:39, Güncelleme: 29.11.2016 - 11:39
 

MANİSA TEKSAS’A DÖNDÜ

Bugün güpe gündüz Mimar Sinan Bulvarı Teksas filmlerini aratmayacak bir çatışmaya sahne oldu. Alacak verecek meselesi nedeniyle, Mimar Sinan Bulvarı Şoförler Cemiyeti’nin karşısındaki alt geçidin altında silahlar konuştu.Silahlı saldırıda 6 kişi yaralanırken, saldırganlardan 8’i polis tarafından göz altına alındı. Olayda kullanılan pompalı tüfeklerin ve silahların, zanlılar tarafından şehir içinde bu kadar rahat nasıl taşınabildiği ise merak konusu oldu.
Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden meydana gelen silahlı saldırıda 6 kişi yaralanırken, 8 kişi gözaltına alındı. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yunusemre ilçesinde İzmir-Bursa sürat yolu üzerinde bulunan bir turizm firmasının önünde meydana geldi. Onur D. ve turizm firması sahibi Mahmut K. arasında bir alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı çatışmada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan Serkan Ö. ve Göksel K. Manisa Devlet Hastanesine, Murat M., Caner T. ve Onur D. özel bir hastaneye, Aguş Ö. de Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olay yerine 34 ve 68 plakalı iki araçla gelen eli silahlı kişiler İzmir Bursa Sürat Yolundaki Şoförler Cemiyeti karşısında bulunan bir turizm firmasının önünde pompalı tüfekler ve silahlarla ateş açtı. Silahlı çatışmada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken saldırganlar silahlarını atarak kaçmaya çalıştı. Olay yerinden kaçmaya çalışan bazı şahıslar hemen arka tarafta bulunan 8 Eylül Kemal Neşem Dömekeli İlkokulunun önünde pompalı tüfeğini bir aracın altına atarak kaçtı. Görgü tanıkları polise eşkal verirken olay yerinde çok sayıda boş kovan ve mermi çekirdeği bulundu. Yaşanan çatışma sırasında çevrede bulunan çok sayıda araç da isabet eden kurşunlardan dolayı hasar gördü. POMPALI TÜFEĞİ KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUN ELİNE TUTUŞTURDULAR Gözü dönmüş silahlı saldırganlar ortalığı Teksas’a döndürmekle kalmadı, olay yerinden kaçarak; ellerinde bulunan pompalı tüfeklerden birini etrafta bulunan ilköğretim öğrencilerinin gözüne baka baka, 8 Eylül Kemal Neşem Dömekeli İlkokulunun önündeki bir aracın altına attı. İddialara göre saldırganlardan biri, elindeki pompalı tüfeği küçük bir çocuğun eline tutuşturarak olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri 8 kişiyi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.      
Bugün güpe gündüz Mimar Sinan Bulvarı Teksas filmlerini aratmayacak bir çatışmaya sahne oldu. Alacak verecek meselesi nedeniyle, Mimar Sinan Bulvarı Şoförler Cemiyeti’nin karşısındaki alt geçidin altında silahlar konuştu.Silahlı saldırıda 6 kişi yaralanırken, saldırganlardan 8’i polis tarafından göz altına alındı. Olayda kullanılan pompalı tüfeklerin ve silahların, zanlılar tarafından şehir içinde bu kadar rahat nasıl taşınabildiği ise merak konusu oldu.
Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden meydana gelen silahlı saldırıda 6 kişi yaralanırken, 8 kişi gözaltına alındı.
Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yunusemre ilçesinde İzmir-Bursa sürat yolu üzerinde bulunan bir turizm firmasının önünde meydana geldi. Onur D. ve turizm firması sahibi Mahmut K. arasında bir alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan silahlı çatışmada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan Serkan Ö. ve Göksel K. Manisa Devlet Hastanesine, Murat M., Caner T. ve Onur D. özel bir hastaneye, Aguş Ö. de Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay yerine 34 ve 68 plakalı iki araçla gelen eli silahlı kişiler İzmir Bursa Sürat Yolundaki Şoförler Cemiyeti karşısında bulunan bir turizm firmasının önünde pompalı tüfekler ve silahlarla ateş açtı. Silahlı çatışmada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken saldırganlar silahlarını atarak kaçmaya çalıştı. Olay yerinden kaçmaya çalışan bazı şahıslar hemen arka tarafta bulunan 8 Eylül Kemal Neşem Dömekeli İlkokulunun önünde pompalı tüfeğini bir aracın altına atarak kaçtı. Görgü tanıkları polise eşkal verirken olay yerinde çok sayıda boş kovan ve mermi çekirdeği bulundu. Yaşanan çatışma sırasında çevrede bulunan çok sayıda araç da isabet eden kurşunlardan dolayı hasar gördü.

POMPALI TÜFEĞİ KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUN ELİNE TUTUŞTURDULAR
Gözü dönmüş silahlı saldırganlar ortalığı Teksas’a döndürmekle kalmadı, olay yerinden kaçarak; ellerinde bulunan pompalı tüfeklerden birini etrafta bulunan ilköğretim öğrencilerinin gözüne baka baka, 8 Eylül Kemal Neşem Dömekeli İlkokulunun önündeki bir aracın altına attı. İddialara göre saldırganlardan biri, elindeki pompalı tüfeği küçük bir çocuğun eline tutuşturarak olay yerinden kaçtı.
Polis ekipleri 8 kişiyi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 
 




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.