MANİSA'DA ALAŞEHİR BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2016 - 12:11, Güncelleme: 22.08.2016 - 12:11
 

MANİSA'DA ALAŞEHİR BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir ilk gerçekleştirildi. Alaşehir ilçesinde bugüne kadar yapılmayan duyarlılık Zabıta Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasında hayata geçirildi.
 Alaşehir Zabıta Müdürlüğü yeni hizmet binasına gelen engelli vatandaşların mağduriyet yaşamaması için engelli rampası yapıldı.  Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Eski Kaymakamlık konutu olarak bilinen yeri Zabıta Müdürlüğü hizmet binası olarak tahsis ettik. İlçe merkezinde bulunan hizmet binamızı restore işlemleri başlattık ve ilçe genelinde kamu kurumları ve kuruluşları arasında bir ilk olarak bedensel engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Hizmet binamızın giriş ve çıkışlarını rahatlıkla yapabilecekleri engelli rampası da oluşturduk. Ayrıca hizmet binamızın Beş Eylül Mahallemizde yer alması şehre hakim bir nokta oluşu ve zabıtamızın her noktaya eşit ölçüde hizmet verebilmesi düşünülerek burada hizmet binamızı oluşturduk” dedi.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir ilk gerçekleştirildi. Alaşehir ilçesinde bugüne kadar yapılmayan duyarlılık Zabıta Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasında hayata geçirildi.
 Alaşehir Zabıta Müdürlüğü yeni hizmet binasına gelen engelli vatandaşların mağduriyet yaşamaması için engelli rampası yapıldı.
 Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Eski Kaymakamlık konutu olarak bilinen yeri Zabıta Müdürlüğü hizmet binası olarak tahsis ettik. İlçe merkezinde bulunan hizmet binamızı restore işlemleri başlattık ve ilçe genelinde kamu kurumları ve kuruluşları arasında bir ilk olarak bedensel engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Hizmet binamızın giriş ve çıkışlarını rahatlıkla yapabilecekleri engelli rampası da oluşturduk. Ayrıca hizmet binamızın Beş Eylül Mahallemizde yer alması şehre hakim bir nokta oluşu ve zabıtamızın her noktaya eşit ölçüde hizmet verebilmesi düşünülerek burada hizmet binamızı oluşturduk” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.