Manisa BB Spor, Büyük Zaferi kutladı

Antrenman öncesinde Türk Bayrağı açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar.

30 Ağustos 2016 - 17:45

MANİSA Büyükşehir Belediyespor Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Türk Bayrağı açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Türk Bayraklı tişörtleri ile birlikte Türk Bayrağı açan teknik heyet ve futbolcular, Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Yeni sezonun ilk haftasında karşılaşacağı Halide Edip Adıvar müsabakası öncesinde hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarını Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu ve Sportif Direktör Bülent Ataman ile birlikte izledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi. Yeşil beyazlılara yeni transfer olan oyunculara da ‘hoş geldiniz’ diyen Başkan Ergün, yeni sezon ve Halide Edip Adıvar müsabakası için takıma başarılar diledi.

Antrenman öncesi Türk Bayrağıyla kutlama

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş ve futbolcular, Türk Milleti’nin şanlı tarihlerinden bir tanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı unutmadı. Antrenman öncesinde Türk Bayraklı tişörtleri ile birlikte Türk Bayrağı açan teknik heyet ve futbolcular, Türk Milleti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Bu haber 1284 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()