Gebze Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen Hami Mandıralı ile söyleşi paneline Kuzey Yıldızı Trabzonpor Derneği ve aynı zamanda İstanbul Trabzonsporlular Platform Başkanı olan İsmail Turgut Öksüz, Sultanbeyli Trabzonsporlular Dernek Başkanı Alaattin Aksoy, Tuzla Trabzonsporlular Dernek başkanı Erkan Yavuz Atgün, Gebze Fırtına Trabzonsporlular Derneği eski başkanı Harun Kaya, Gebze Dostlar Sofrası’nın sahibi Emrullah Bilgin ve Trabzonspor’un efsane futbolcusu Hami Mandıralı katıldı.

Hami Mandıralı, soru cevap şeklinde geçen panelde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mandıralı, ”şahıslara kırgınlığım olabilir ancak Trabzonspor’a karşı asla bir kırgınlığım olmaz. Trabzonspor sayesinde huzurlu, mutlu bir yaşamım var. Trabzonspor’un ihtiyacı olduğu vakit seve seve çalışmaya hazırım. Sürekli bunun hayaliyle yaşıyorum. Trabzonspor’un her zaman efsane futbolcularına sahip çıkması gerekiyor.” Şeklinde konuştu.

Panelden sonra Gebze Teknik Ünversitesi Rektörü Haluk Görgün’ün davetiyle kendisini makamında ziyaret eden dernek başkanları ve Hami Mandıralı, daha sonra büyük bir ilgiyle okuldan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim