Malakan Peynircilik açıldı

Malakan Peynircilik açıldı

Kars’ta işletmeciliğini Cenk Alibeyoğlu ve Muhammed Emin Haliloğlu’nun yapacağı Malakan Peynircilik ve Yöresel Kahvaltı Evi açıldı.

Tacettin DURMUŞ

Kars yöresine ait doğal kaşar, yağ ve bal satışının yanı sıra kahvaltı servisinin de yapılacağı Malakan peynircilik ve kahvaltı evi Atatürk Caddesi üzerinde Kars Kalesi yolu üzerinde hizmete sokuldu.

İşyerinin açılışı AK Parti Kars Meclis Üyesi Yusuf Durmuş, Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş, İş adamı İsmail Alibeyoğlu, ticaret İl Müdürü Adem Beyribey, Nesip Bayrambey tarafından yapıldı.

AK Parti Kars eski il başkanı Ensar Erdoğdu, MÜSİAD Kars İl Başkanı Şahin Aydın, AK Parti Kars eski Gençlik Kolları Başkanı Tolga Reis’in de katıldığı açılışın ardından işyeri gezildi. Açılışa katılan davetlilere işyerinde satışa sunulan yöresel ürünlerden bal ve peynir çeşitleri ikram edildi.

Gravyer peyniri, Kars kaşarı, göbek kaşarı, meşhur Çakmak peyniri, çeçil peynir, tulum peyniri, Kaz, karakovan süzme ve petek bal, dut pekmezi, tereyağı, günlük taze kaymak, erişte, kete, kavurma, sucuk ve yöresel lezzetleriyle Kars halkının hizmetine açılan Malakan Peynircilik’e 0 (474) 212 19 09 - 0 (531) 239 26 36 numaralı telefonlardan da ulaşabilirsiniz.

malakan-peynircilik-acildi-(1).jpgmalakan-peynircilik-acildi-(2).jpgmalakan-peynircilik-acildi-(4).jpgmalakan-peynircilik-acildi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler