MAKÜ REKTÖR’Ü ADEM KORKMAZ’IN TEŞEKKÜR MESAJI

YAŞAM 24.05.2019 - 17:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3988+ kez okundu.
 

MAKÜ REKTÖR’Ü ADEM KORKMAZ’IN TEŞEKKÜR MESAJI

İkinci defa Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi rektörlüğüne atanarak, şehrimize ve ülkemize hizmet edecek olmanın gururunu bir kez daha yaşamaktayım.
Dört yıllık görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen ve sorumluluğu ağır bu onurlu göreve beni yeniden layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç başta olmak üzere Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve saygıdeğer eşi Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Burdur Valisi Sayın Hasan Şıldak, Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Milletvekilleri Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur, Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Sayın Dr. Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz ile Yükseköğretim Kurulunun değerli üyelerine, üniversitemizin akademik ve idari personeline, basın mensuplarına, tüm sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve Burdur halkına teveccühleri için teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Üniversitemizin bu yeni döneminin şekillenmesine katkıda bulunan herkese samimiyetle ve içten dileklerimle şükranlarımı sunar, dönemin MAKÜ ailesi için, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını
İkinci defa Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi rektörlüğüne atanarak, şehrimize ve ülkemize hizmet edecek olmanın gururunu bir kez daha yaşamaktayım.

Dört yıllık görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen ve sorumluluğu ağır bu onurlu göreve beni yeniden layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç başta olmak üzere Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve saygıdeğer eşi Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Burdur Valisi Sayın Hasan Şıldak, Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Milletvekilleri Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur, Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Sayın Dr. Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz ile Yükseköğretim Kurulunun değerli üyelerine, üniversitemizin akademik ve idari personeline, basın mensuplarına, tüm sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve Burdur halkına teveccühleri için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Üniversitemizin bu yeni döneminin şekillenmesine katkıda bulunan herkese samimiyetle ve içten dileklerimle şükranlarımı sunar, dönemin MAKÜ ailesi için, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.