hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mahir Ünal: İnce'nin bu sözü çok değerli

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    CNN TÜRK'te 24 Haziran seçiminin sonuçlarını değerlendiren AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Muharrem İnce'nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN TÜRK'te CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtlayan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Muharrem İnce'nin bugünkü tavrını takdir etmek lazım" dedi. 

    İnce'den seçim sonrasında ilk açıklama

    Ünal'ın açıklamaları şöyle:

    "Muharrem İnce'nin kullandığı cümle önemli. "Başkalarının yenilgileri üzerine galibiyet inşa edemezsiniz. Kendi zaferinizi kazanmak için çalışmanız gerekir." Siyaset böyle bir şey. Muharrem İnce'nin bu sözünü çok değerli bulduğumu söyleyeyim. Muharrem İnce'nin ifadelerini umut verici buluyorum. Muharrem beyle 2 yıl grup başkanvekilliği yaptık. Demokrasiye saygılı olunması gerektiğini vurgulaması demokrasi adına siyasal kültür adına önemli yaklaşımlar."

    Ünal "Cumhurbaşkanımız hem belediye başkanlığı hem başbakanlığı hem cumhurbaşkanlığı döneminde her zaman kucağını açtı, elini uzattı ama takdir edersiniz ki sıkılı yumrukla tokalaşamazsınız" ifadelerini kullandı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Mahir Ünal özel röportajının tamamı

    Muharrem İnce ne demişti?

    İnce bugün yaptığı açıklamada "Türkiye bölünmez. Dün görüşlerine hiç katılmadığım Erdoğan bile güzel bir şey söyledi. Dedi ki, 'Bizde katılım yüzde 80'ler üzerinde. Yüzde 30'larda katılım olan ülkeler bize demokrasi dersi vermesin'. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" demişti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow