Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Mahalle ve sokaklar müdahale edeceğiz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi halk günü etkinliklerinin 42’ncisi düzenlendi. Kırıkkaleli vatandaşların sorunlarının ele alındığı etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti.
TALİMATLAR VERİLDİ
Konu hakkında Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kırıkkaleli vatandaşların sorun, istek ve şikayetlerinin ele alındığı halk günü etkinliğimizin bu hafta 42’ncisi düzenlendi. Bazı vatandaşlarımız bu etkinliği düzenleyen başta Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’ya, Belediye Başkan Yardımcılarımıza ve birim müdürlerimize teşekkür etmek için etkinliğe katıldı. Genel itibariyle vatandaşlarımızın yol taleplerini dile getirdiği 42’nci halk günü etkinliğinde, sezonun açılması ile yol çalışmalarıma başlanacağı cevabı verildi” denildi. Halk günü etkinliğinde Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır vatandaşları tek tek dinleyerek, gerekli birim müdürlerimize, vatandaşın isteklerini yerine getirilmesi konusunda talimat verdi”
“SİZİN SORUNUNUZ BİZİM SORUNUMUZ”
Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, “Sırasıyla tüm mahalle ve sokaklara müdahale edeceğiz. Bizde bu şehirde yaşıyoruz dolayısıyla sizin sorununuz bizim sorunumuz demektir” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu