MAHALLE SAKİNLERİ BETON BARİYERLERİN KALDIRILMASINI İSTİYOR

   Bilecik'in Ertuğrulgazi mahallesi sakinleri, geçtiğimiz aylarda faaliyete giren Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği giriş kapısının bulunduğu sokakların bir kısımlık bölümüne konulan beton bariyerlerin kaldırılmasını istiyor.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
21 Eylül 2018 Cuma 14:44
2066 Okunma
MAHALLE SAKİNLERİ BETON BARİYERLERİN KALDIRILMASINI İSTİYOR

   Bilecik'in Ertuğrulgazi mahallesi sakinleri, geçtiğimiz aylarda faaliyete giren Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği giriş kapısının bulunduğu sokağın bir kısımlık bölümüne konulan beton bariyerlerin kaldırılmasını istiyor.

  Giriş kapısı İdil sokağa denk gelen Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği giriş kapısının bulunduğu sokak güvenlik gerekçesi ile beton bariyerler ile kapatıldı. Karakolun nüfus olarak yoğun bir bölgeye yapılması ve pazar günleri kurulan Pazar Pazarı'nın yanı başında olması kapatılan sokak sayesinde trafik yoğunlukların yaşanmasına neden oldu.

 Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği çevresinde oturan mahalle sakini Erdoğan Coşkun, kapatılan sokağa tepki göstererek, durum için imza toplayacaklarını söylediler. İmzalar toplandıktan sonra Bilecik Valisi Tahir Büyükakın'a çıkacakları söyleyen Coşkun, Ertuğrulgazi Polis Merkezi Amirliği'nin nüfus olarak daha az bir mahalleye taşınmasının da talep edeceklerini dile getirdi.

Son Güncelleme: 21.09.2018 14:51
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle