Bu bir suç duyurusudur: Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı, Emine Bulut'un katilini kutladı - Son Dakika
Güncel

Bu bir suç duyurusudur: Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı, Emine Bulut'un katilini kutladı

Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, eski eşi Emine Bulut'u boğazından keserek katleden Fedai Baran'ı "kahraman" olarak nitelendirip tebrik etti. TCK'ye göre, bu skandal ifadeleri kullanan Özen'in 'suçu ve suçluyu övmek'ten 2 yıla kadar hapisle cezalandırılması gerekiyor.

23.08.2019 18:23  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'u vahşice katleden eski eşi Fedai Baran için "kahraman" ifadesini kullandı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özen, "Aslan parçası, meydanda karıyı boğazlamış. Yüreğim buz gibi oldu. Biz bu kahraman kadar olamadık. Benim yetişkin kızım anasının genç sevgilisinin yanında hangi babanın buna ciğeri dayanır diyen yok. Gerçek katil Ömer Uğur Gençcan ve onu oraya atayan AKP'liler ve birgün mutlaka yargılanacaklar" dedi.

Bu bir suç duyurusudur: Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı, Emine Bulut'un katilini kutladı

YARGITAY DAİRE BAŞKANINI HEDEF ALDI

Özen' in katil diye nitelendirdiği Ömer Uğur Gençcan'ın ise boşanma davalarına bakan Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi Başkanı olduğu öğrenildi.

BU İLK DEĞİL

Skandal ifadeleriyle tanınan Muhammet Özen, daha önce bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada "Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum" şeklinde konuşmuş, Özen söz konusu açıklamaları nedeniyle 'tahrik ve suçluyu övme' suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmıştı.

İKİ YILA KADAR HAPİS CEZASI VERİLMELİ

Türk Ceza Kanunu'na göre işlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılıyor. Bu maddeyi hatırlatan Avukat Bedia Teymur, Muhammet Özen hakkında soruşturma açılması gerektiğini vurguladı.

Bu bir suç duyurusudur: Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı, Emine Bulut\'un katilini kutladı

Son Dakika Güncel Bu bir suç duyurusudur: Mağdur Boşanmış Babalar Derneği Başkanı, Emine Bulut'un katilini kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • Mert: BU ADAMINDA TUTUKLANMASI LAZI İÇERDEKİ ÖYLE ABİLER BABALAR VAR Kİ SENİ TEBRİK EDCEKLER BEKLE. 64 15 Yanıtla
    Trem: Icerdekiler delikanlimi oluyor 1 2
  • Erol Mehmet Yıldız: Maalesef bu tür cinayetler kadınlara daha fazla hak verilmesine ve erkeklerin daha çok köşeye sıkışmalarına ve sonuç olarak da daha fazla kadının ölmesine yol açmaktadır. Gerçek sorumlu dengesiz yasalardır. 47 25 Yanıtla
    Zafer: kadınlara ne hak verilmiş söylede bilelim 5 6
  • ömer: Allah kimseye böyle şeyler göstermesin ne olursa olsun öldürmek hiç bir zaman çözüm değildir 55 0 Yanıtla
  • mağdurlar erkeklerdir: herkes kadını mağdur görüyorken ya gerçek görünenden çok farklıysa. katil mevcut sistemdir, feminizmdir 22 19 Yanıtla
  • bilo: allah belanı versin. 32 6 Yanıtla
  • TUNÇ06: BOŞANAN EŞLER KESİNLİKLE ARTIK GÖRÜŞMEMELİ.... 24 0 Yanıtla
    Kol: Çocukları copemi atacaklar, yetiştirme yurduna mi verecekler. Mesele görüşüp görüşmek degil. Asıl Meselenin çözümü Medeniyetle saygıyla sevgiyle insanlıkla vicdanla yardımlaşmaya hoşgörüyle sabirla olur. 2 2 tunç06: KOL EFENDİMİ DESEM BAYANMI DESEM ..MEseLE ÇOCUK DEMİ AL SANA ÇOCUK HER İKİ TARAF DA ÇOCUKLARI KULLANIYORLAR ÇÖZÜME GİDEMİYORLAR SONUÇ BU İŞTE TERSİ DE OLABİLİRDİ YANİ KADIN ADAMI ÖLDÜREBİLİRDİ.GÖRÜŞMEDEN ÇÖZÜM YAPILSIN.BU BOŞANMALAR MODA OLDU ŞİMDİ KİM NE DERSE DESİN .ALIRIM NAFAKAMI TAZMİNATIMI YERİM ÇATIR ÇATIR..KİMSE ÇOCUKLARI DÜŞÜNMÜYOR NE ANNE NE BABA.boşanmadan sonra görüşmeyin derim yine. 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement